campagnes_

Jouw contentmarketing campagne uitbesteden

Wat maakt een campagne succesvol? Campagnes zijn bij uitstek het middel om heel gericht aandacht te generen bij de doelgroep van jouw bedrijf, voor een boodschap, of voor een nieuwe dienst, product of regeling. Campagnes zijn er echter in verschillende soorten en maten. Van grote publiekscampagnes tot en met kleine gerichte campagnes voor een specifieke doelgroep. Een goede campagne leidt tot een duidelijke toename van awareness en actie bij jouw doelgroep. Wees dus iedere campagne specifiek: daar ligt de sleutel tot het succes.

Bij het uitbesteden van je contentmarketingcampagne hoort een inspirerend verhaal, ofwel storytelling. Wij creëren inspirerende content en copy met een inhoudelijk verhaal erachter. Dat kan een goede tekst zijn, maar ook een social media strategie. Wij helpen je graag bij het opstellen van een campagne met een klein team van specialisten. Korte lijnen, persoonlijk en direct contact is dan ook erg belangrijk. Wij werken alleen met seniors die de nodige kennis hebben opgebouwd van verschillende kennisgebieden, zoals de bouwsector, IT en high tech industrie. Zo kunnen wij jou optimaal van dienst zijn.

voxx helpt_

Hoe kan Voxx je helpen?

Wil je de contentmarketingcampagne van jouw bedrijf uitbesteden aan een ervaren partner? Voxx Content in Context is al ruim 20 jaar dé contentmaker voor grote bedrijven in verschillende kennisgebieden. Wij staan voor je klaar en bieden ondersteuning bij:

aanpak_

Van campagnestrategie tot soepele uitrol

Een campagne kan zo groot of klein zijn als nodig is om je doel en doelgroep te bereiken. Dat kan kleinschalig met het ontwikkelen en ontwerpen van advertenties, banners of branded content. In een of meer online of print media. Het kan ook uitgebreider met een volledige campagnestrategie waarbij je een scala aan campagnemiddelen inzet. Hoe dan ook, een succesvolle campagne valt of staat bij een doordachte inhoudelijke boodschap en een aansprekend concept.

Voxx is ervaren in campagnes voor ondernemers, instellingen en overheden die zich richten op het bedrijfsleven. Zo ontwikkelden we campagnes in het kader van ondernemersfinancieringen, duurzaam ondernemen en ondernemen in het buitenland. Wij bedenken een creatief concept dat aansluit op de doelgroep(en). Samen stellen we de campagnestrategie vast, zetten het campagneplan op en zorgen we voor een soepele uitrol van alle communicatiemiddelen en campagne-uitingen. Dat kan zowel via printmedia als online media (of een combinatie).

We verzorgen allerlei campagnematerialen. Denk aan (web)banners, branded content, web adds, video, film, animatie, twitterberichten of andere social media, free publicity, (pers)events en off line advertentie- en campagnemateriaal. Ook maken we printmateriaal zoals posters, flyers, roll up banners en brochures. Door een slimme campagnestrategie te combineren met doelgerichte PR en media-inzet is iedereen die jouw verhaal moet horen, effectief te bereiken. Uiteraard meten we de resultaten zo veel als mogelijk en stellen doelen en middelen bij als dat nodig is.

contact_

Maak gebruik van onze kennis en ervaring in campagnes

Als creatief communicatiebureau zorgen wij voor B2B contentmarketing met inhoudelijke content en copy. Wij verplaatsen ons in jouw klant en zorgen ervoor dat deze geïnspireerd wordt door unieke content en sterke verhalen. Voor het uitbesteden van de contentmarketingcampagne van jouw bedrijf bel je naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur je een e-mail naar info@voxx.nl.
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.