contentmarketing campagnes_

b2b campagnes_

Jouw contentmarketingcampagne uitbesteden

Jouw contentmarketingcampagne kun je uitbesteden aan Voxx Content in Context. Wat maakt een campagneconcept succesvol? Een goede contentmarketingcampagne leidt tot een duidelijke toename van awareness en actie bij jouw doelgroep. Daarom ontwikkelen we iedere campagne specifiek voor jouw doelgroep(en): daar ligt de sleutel tot het succes.


Onze B2B contentmarketingcampagne begint altijd bij een specifiek, authentiek en inspirerend verhaal. Wij geloven in de kracht van storytelling.


Een succesvolle campagne kent dan ook inspirerende content, visualisaties en copy, gebaseerd op een ijzersterk inhoudelijk verhaal.

korte lijnen + senior team = effectief schakelen

Ons creatieve communicatiebureau helpt je graag als jij je contentmarketingcampagne wilt uitbesteden aan een klein team van senior specialisten. Korte lijnen, persoonlijk en direct contact zijn daarvoor erg belangrijk. Wij werken alleen met seniors die de nodige kennis hebben opgebouwd van verschillende kennisgebieden, zoals de overheidbouwsectorIT en high tech industrie. Zo kunnen wij jou optimaal van dienst zijn.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

voxx helpt_

hoe kan Voxx je helpen?

Wil je de contentmarketingcampagne van jouw bedrijf uitbesteden aan een ervaren creatief communicatiebureau? Voxx Content in Context is al ruim 20 jaar dé contentmaker voor grote bedrijven in verschillende kennisgebieden. Wij staan voor je klaar en bieden ondersteuning bij: 


aanpak_

van campagnestrategie tot soepele uitrol

Een campagneconcept kan zo groot of klein zijn als nodig is om je doel en doelgroep te bereiken. Dat kan kleinschalig met het ontwikkelen en ontwerpen van advertenties, banners of branded content. In een of meer online of print media. Het kan ook uitgebreider met een volledige campagnestrategie waarbij je een scala aan campagnemiddelen inzet. Hoe dan ook, een succesvolle campagne valt of staat bij een doordachte inhoudelijke boodschap en een aansprekend concept.

creatief concept voor B2B en overheid

Voxx is ervaren in ieder soort contentmarketingcampagne: zowel ondernemers, instellingen en overheden die zich richten op het bedrijfsleven kunnen een contentmarketingcampagne uitbesteden aan ons. Zo ontwikkelden we campagneconcepten in het kader van ondernemersfinancieringen, duurzaam ondernemen en ondernemen in het buitenland. Wij bedenken een creatief concept dat aansluit op de doelgroep(en). Samen stellen we de campagnestrategie vast, maken we een duidelijk klantprofiel, zetten het campagneplan op en zorgen we voor een soepele uitrol van alle communicatiemiddelen en campagne-uitingen. Dat kan zowel via printmedia als via online media (of een combinatie).

zoek je campagnematerialen en resultaat?

Naast de inhoudelijke content verzorgen we bij het maken van een campagneconcept ook allerlei campagnematerialen. Denk aan (web)banners, branded content, web adds, video, film, animatie, twitterberichten of andere social mediafree publicity, (pers)events en off line advertentie- en campagnemateriaal. Ook maken we printmateriaal zoals posters, flyers, roll up banners en brochures.


Door een slimme contentmarketing campagnestrategie te combineren met doelgerichte PR en media-inzet is iedereen die jouw verhaal moet horen, effectief te bereiken. Uiteraard meten we de resultaten zo veel als mogelijk en stellen we doelen en middelen bij als dat nodig is.

cases_

voorbeelden met succes

Van frontrunner in composiet tot duurzame bouwer: verschillende bedrijven én overheden kunnen hun marketing uitbesteden aan ons, waarna wij een succesvolle zakelijke contentmarketingcampagne opzetten. Soms klein, meestal groot. Soms in print, meestal ook online.

contact_

Maak gebruik van onze kennis en ervaring in campagnes

Campagnes voor een zakelijke doelgroep zijn bij uitstek het middel om heel gericht aandacht te generen voor jouw kennis en expertise, jouw bedrijf of de introductie van een nieuwe dienst, product of regeling. Voxx ontwikkelt campagnes in verschillende soorten en maten. Van grote publiekscampagnes tot en met kleine gerichte campagnes voor een specifieke zakelijke of B2B doelgroep. Zo kunnen veel bedrijven hun contentmarketingcampagne uitbesteden aan ons.


Als creatief communicatiebureau zorgen wij voor B2B contentmarketing met inhoudelijke content en copy. Wij verplaatsen ons in jouw klant, maken een duidelijk buyer persona en zorgen ervoor dat deze geïnspireerd wordt door unieke content en sterke verhalen. Voor het uitbesteden van een succesvolle contentmarketingcampagne van jouw bedrijf bel je naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur je een e-mail naar info@voxx.nl.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.