wat_

Hoe bouw je een merk met content die hout (of beton) snijdt?

Voxx ontwikkelt contentmarketing voor bedrijven in de bouwsector. De bouwsector is allang geen traditionele speler meer. Van transformatie tot nieuwe bouwmethoden, duurzame productiemethoden, circulair bouwen en ketengerichte samenwerkingsvormen: in het afgelopen decennium is een grote verandering ingezet die zijn hoogtepunt nog niet heeft bereikt.

van prefab tot energietransitie

De innovaties vliegen je in de bouwsector om de oren, met prefabwoningen, slimme bruggen, groen asfalt en VR-showrooms. Terwijl ook uitdagingen als de energietransitie, inclusieve gebiedsontwikkeling en betaalbare woningbouw worden opgepakt.

Die oplossingen moeten goed gecommuniceerd worden naar alle betrokken partijen. Contentmarketing vormt dan ook voor ieder bedrijf in de bouwsector een belangrijke communicatiepijler. Van een vastgoedcampagne tot bouwmarketing: goede content is je basis. Zo bouw je een sterk merk!

klanten_

voor wie we werken_

cases_

Arbeidscampagne geeft persoonlijk inkijkje in werkzaamheden in de bouw

Bouwend Nederland informeren over wetgeving en duurzame oplossingen

bouwsector_

Contentmarketing voor de bouwsector

Voxx Content in Context verzorgt al meer dan 20 jaar contentmarketing voor gerenommeerde partijen in de bouwsector. We ontwikkelen campagnes en inhoudelijke content en copy op verschillende terreinen: van woningbouw tot utiliteit, op het gebied van infrastructuur en installatietechniek, transformatie en renovatie.

Dat is niet altijd eenvoudige inhoud. Wij hebben daarom alleen senior copywriters en contentmakers in dienst die de inhoud van onze bouwklanten begrijpen en kunnen vertalen naar hún klanten. Daardoor leveren wij altijd kwaliteit boven de standaard en heb je korte en directe communicatielijnen voor persoonlijk contact.

en ook nog kennis van wet- en regelgeving

Bij Voxx kennen we de wet- en regelgeving rondom duurzaamheid voor de bouwsector. Niet alleen vanuit de commerciële kant, maar ook vanuit de overheid. Daardoor zijn we ook op de hoogte van wet- en regelgeving waarmee de bouwsector (op termijn) te maken gaat krijgen. Van energielabel C tot gasloze woningen. Dankzij onze klanten bij de overheid, zoals Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, blijven we 100% bij op ieder terrein.

content_

Content voor video, magazines en blogs tot campagneconcepten en tenders

We schrijven zo’n 100 artikelen over energieneutraal bouwen, duurzame materialen en bijzondere samenwerkingen tussen gemeenten, bouwers en bewoners. Dit doen we inclusief pers- en plugtraject om al die verhalen ook écht onder de aandacht te krijgen. Ook staan we voor je klaar op het gebied van social media voor B2B communicatie.

tenders en aanbestedingen voor de bouw

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het schrijven van tenders voor grote bouwtrajecten. We hebben aan meer dan 75 aanbestedingen meegeschreven; van best value tot EMVI tenders. Het aantal tenders dat we niet wonnen, is letterlijk op één hand te tellen.

contact_

Schakel ons in voor content marketing in de bouwsector

Heb jij een project dat nog niet helemaal lekker loopt en kun je wel wat hulp gebruiken bij de contentmarketing voor jouw bedrijf in de bouwsector? Dan staan onze seniors graag voor je klaar voor het creëren van inhoudelijke content. Doordat wij diverse kennisgebieden hebben, kun je ook bij ons terecht als IT-bedrijf of als je werkzaam bent op het gebied van technologie en innovatie. Bel ons op +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl om de mogelijkheden te bespreken.
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.