contentmarketing bouwsector_

wat_

Vraag ons

naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Hoe bouw je een merk met content die hout (of beton) snijdt?

Voxx ontwikkelt contentmarketing voor bedrijven in de bouwsector. We maken vlogs, blogs, artikelen, magazines en video’s over transformatie of nieuwe bouwmethoden. We vertellen over duurzame productiemethoden, circulair bouwen en ketengerichte samenwerkingsvormen. Zoek je dus een goed verhaal of contentmarketing expertise voor jouw bedrijf in de bouwsector? Klop dan gerust bij ons aan!

van prefab tot energietransitie

Contentmarketing voor de bouwsector: we smullen ervan! Want de innovaties vliegen je om de oren. Denk: prefabwoningen, slimme bruggen, groen asfalt en VR-showrooms. Of uitdagingen als de energietransitie, inclusieve gebiedsontwikkeling en betaalbare woningbouw.


Contentmarketing vormt voor ieder bedrijf in de bouwsector een belangrijke communicatiepijler. Van een vastgoedcampagne tot bouwmarketing: goede content is je fundament. Zo bouw je een sterk merk!

klanten_

voor wie we werken_

cases_

Arbeidscampagne geeft persoonlijk inkijkje in werkzaamheden in de bouw

Bouwend Nederland informeren over wetgeving en duurzame oplossingen

content_

Content voor video, magazines en blogs tot campagneconcepten en tenders

We schrijven zo’n 100 artikelen over energieneutraal bouwen, duurzame materialen en bijzondere samenwerkingen tussen gemeenten, bouwers en bewoners. Dit doen we inclusief pers- en plugtraject om al die verhalen ook écht onder de aandacht te krijgen. Ook staan we voor je klaar op het gebied van social media voor B2B communicatie.

tenders en aanbestedingen voor de bouw

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het schrijven van tenders voor grote bouwtrajecten. We hebben aan meer dan 75 aanbestedingen meegeschreven; van best value tot EMVI tenders. Het aantal tenders dat we niet wonnen, is letterlijk op één hand te tellen.

contact_

Schakel ons in voor contentmarketing in de bouwsector

Heb jij een project dat nog niet helemaal lekker loopt en kun je wel wat hulp gebruiken bij de contentmarketing voor jouw bedrijf in de bouwsector? Dan staan de experts van ons creatieve communicatiebureau graag voor je klaar voor het creëren van inhoudelijke content. Doordat wij diverse kennisgebieden hebben, kun je ook bij ons terecht als IT-bedrijf of als je werkzaam bent op het gebied van technologie en innovatie. Bel ons op +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl om de mogelijkheden te bespreken.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.