wat_

B2B content voor de IT-sector: onze bakermat

IT’ers zijn een apart en slim volkje met veel kennis, maar van B2B contentmarketing hebben velen niet echt veel kaas gegeten. Niet zo gek als je vooral in bits & bytes en ‘nulletjes en eentjes’ (met een t dus) denkt. Daarom verzorgen wij de contentmarketing en allerlei communicatiemiddelen voor gerenommeerde IT-bedrijven zoals Capgemini. Zo schrijven we namens IT’ers het verhaal dat ze eigenlijk willen vertellen.

van cloud tot intelligent enterprise

Voxx Content in Context verzorgt B2B contentmarketing voor diverse grote IT-bedrijven in heel Nederland. Dat doen we vanuit de inhoud. Wij begrijpen waar het in de IT-sector echt om gaat. Van infrastructuur, clouddiensten, ERP-systemen, security en digitale transformatie tot business consultancy en IT-applicaties: wij draaien ons hand er niet voor om! Daarnaast werken we mee in complexe tendertrajecten waarbij onze schrijvers de juiste snaar van de potentiële opdrachtgever proberen te raken.

Nederlandse en Engelse IT-content

We schrijven over alle IT-onderwerpen van nu. Dat doen we niet alleen in het Nederlands. Omdat veel van onze ICT-opdrachtgevers ook internationale B2B-klanten bedienen (of willen binnenhalen) verzorgen we misschien nog wel vaker Engelse teksten. Voor white papers tot product leaflets en websites: alle IT-content is bij ons in goede handen. Daarnaast schrijven we ook veel tenders en aanbestedingen. Onze ervaren (senior) specialisten draaien namelijk al jarenlang mee met de IT-sector en snappen waar het in IT-land om gaat.

it_

B2B contentmarketing en storytelling voor IT-bedrijven

Als content creators, zakelijke copywriters en communicatieadviseurs verzorgen we al sinds jaar en dag de contentmarketing voor verschillende IT-bedrijven. Dit doen wij alleen met seniors om de bedrijven zo optimaal mogelijk te helpen. Een van onze eerste opdrachtgevers is Capgemini Nederland waarvoor we al meer dan 20 jaar interne en externe communicatiemiddelen ontwikkelen.

Contentmiddelen zijn onder meer:

  • campagnes (online en offline)
  • klantreferenties en cases
  • (e-)boeken
  • online en papieren magazines
  • ghostwriting, speeches en blogs
  • SEO-webteksten
  • white papers en point of views
  • visiedocumenten
  • jaaroverzichten
  • rapporten, onderzoeken, trendanalyses

Daarnaast werken we ook ad interim voor marketing- en communicatieafdelingen bij IT-bedrijven. Denk aan extra ondersteuning op de pers- en pr-afdeling of juist het onderhouden van de social mediakanalen. Ook het maken van een goed klantenmagazine is een specialiteit: onze redacteuren denken graag mee over een pakkende plank en interessant copy en content.

voorbeelden_

klanten_

voor wie we werken_

cases_

Branded content bezorgt internationale IT-dienstverlener 5000 interacties per campagne

Duidelijke positionering voor nieuwe hot spot van Haagse high tech bedrijven

contact_

Schakel ons in voor unieke contentmarketing voor IT-bedrijven

Voxx Content in Context is gespecialiseerd in een vijftal kennisgebieden, waaronder de IT-sector. Dankzij onze jarenlange ervaring bij vooraanstaande IT-bedrijven als Capgemini, ATOS, Oracle, FOX-IT en T-Systems begrijpen wij waar onze klanten het over hebben en zorgen we voor inhoudelijke B2B content en copy. Van cloud tot security. Van ERP-systeem tot digitale transformatie. Natuurlijk zit er altijd een goed en inspirerend verhaal achter. Ons communicatiebureau staat dan ook klaar voor IT-bedrijven op zoek naar goede contentmarketing. Wil jij weten hoe wij jouw klanten verleiden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. Wij werken altijd met een deskundig team met directe communicatielijnen voor persoonlijk contact.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.