contentmarketing IT-bedrijven_

wat_

Vraag ons

naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

B2B content voor de IT-sector: onze bakermat

Je weet het vast ook: IT’ers zijn een apart en slim volkje met veel kennis, maar van B2B contentmarketing hebben velen niet echt veel kaas gegeten. Niet zo gek als je vooral in bits & bytes en ‘nulletjes en eentjes’ (met een t dus) denkt. Daarom verzorgen wij de contentmarketing en allerlei communicatiemiddelen voor gerenommeerde IT-bedrijven zoals Capgemini. Zo schrijven we namens IT’ers het verhaal dat ze eigenlijk willen vertellen.

van cloud tot intelligent enterprise

Zoek jij een bureau gespecialiseerd in B2B contentmarketing voor IT? Wij doen dat voor kleine en grote IT-bedrijven in heel Nederland. Dat doen we vanuit de inhoud. Omdat we snappen waar het in de IT-sector echt om gaat. Van infrastructuur, clouddiensten, ERP-systemen, security en digitale transformatie tot business consultancy en IT-applicaties: wij typen onze vingers blauw! Daarnaast werken we mee in complexe tendertrajecten waarbij onze schrijvers de juiste snaar van de potentiële opdrachtgever weten te raken.

Wil je Nederlandse of Engelse IT-content?

Zoek je schrijvers met kennis van de IT-sector van nu? Dan zijn wij het creatief communicatiebureau voor jou. We werken niet alleen in het Nederlands. Omdat veel van onze IT-opdrachtgevers ook internationale B2B-klanten bedienen (of willen binnenhalen) verzorgen we misschien nog wel vaker Engelse teksten. Voor whitepapers tot product leaflets en websites: jouw IT-content is bij ons in goede handen. Daarnaast schrijven we ook veel tenders en aanbestedingen. Met onze ervaren (senior) specialisten kun je rekenen op een team dat snapt waar het in IT-land om gaat.

klanten_

voor wie we werken_

it_

B2B contentmarketing voor IT-bedrijven

Als content creators, zakelijke copywriters en communicatieadviseurs verzorgen we al sinds jaar en dag de contentmarketing voor verschillende IT-bedrijven. Dit doen wij alleen met seniors. Zo zorgen we voor First Time Right-content. Scheelt geld en tijd.

Je kunt bij ons terecht voor contentmiddelen zoals:

  • campagnes (online en offline)
  • klantreferenties en cases
  • (e-)boeken
  • online en papieren magazines
  • ghostwriting, speeches en blogs
  • SEO-webteksten
  • white papers en point of views
  • visiedocumenten
  • jaaroverzichten
  • rapporten, onderzoeken, trendanalyses

Daarnaast kun je ook ad interim een beroep op ons doen. We werken o.a. voor marketing- en communicatieafdelingen bij IT-bedrijven. Denk aan extra handjes op de pers- en pr-afdeling of juist het onderhouden van jouw social mediakanalen. Ook het maken van een goed klantenmagazine is een specialiteit: onze redacteuren denken graag mee over een pakkende plank en interessant copy en content.

voorbeelden_

cases_

Branded content bezorgt internationale IT-dienstverlener 5000 interacties per campagne

Duitse IT-diensverlener vertrouwt alle content aan Voxx toe

contact_

Schakel ons in voor unieke contentmarketing voor IT-bedrijven

Voxx Content in Context is gespecialiseerd in een vijftal kennisgebieden, waaronder de IT-sector. Dankzij onze jarenlange ervaring bij vooraanstaande IT-bedrijven als Capgemini, ATOS, Oracle, FOX-IT en T-Systems begrijpen wij waar onze klanten het over hebben en zorgen we voor inhoudelijke B2B content en copy. Van cloud tot security. Van ERP-systeem tot digitale transformatie. Natuurlijk zit er altijd een goed en inspirerend verhaal achter. Ons communicatiebureau staat dan ook klaar voor IT-bedrijven op zoek naar goede contentmarketing. Wil jij weten hoe wij jouw klanten verleiden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. Wij werken altijd met een deskundig team met directe communicatielijnen voor persoonlijk contact.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.