kennis_

Content vanuit de inhoud: onze expertise

Inhoud is alles in B2B contentmarketing. Want de meeste B2B organisaties hebben kritische klanten die minimaal zoveel weten van een product of dienst als zij zelf. Heb je lastige materie te vertellen en toch begrijpelijke en aantrekkelijke content nodig? Wij zetten er graag onze communicatietanden in. Van overheid tot bouwsector, van ICT tot high tech en maakindustrie en alles op het gebied van duurzaamheid: we helpen jouw boodschap over de bühne te brengen.

content vanuit vakkennis voor jouw B2B doelgroep

Als contentmarketing- en communicatiebureau snappen we de uitdagingen om goede inhoudelijke content te maken voor andere experts. Daarom heeft Voxx naast B2B vormgevers en strategen  ook content copywriters en sterk inhoudelijke tekstschrijvers in huis die van oorsprong ingenieur zijn, of business analist, of zakelijk journalist. Voor de gedragswetenschap kun je aankloppen bij onze socioloog. Daarmee kun je rekenen op campagnes en verhalen die jouw doelgroep écht interessant vindt.

Zet innovaties voor een duurzame en groene wereld in de schijnwerpers
Contentmarketing voor bouwers, vastgoedontwikkelaars en bouwinnovaties
Van 100% IT-kennis naar pakkende content voor inhoudelijke knowhow
Contentmarketing voor verhalen achter high tech hoogstandjes en innovatieve technologie
Content met gevoel voor het politieke en maatschappelijke krachtenveld

duurzaam_

Verhalen over energie en duurzaamheid

Duurzaamheid is hét begrip van de 21e eeuw. Voor Voxx draait dat begrip om verhalen over CO2-reductie, recycling en upcycling van materialen, energiebesparing, duurzame productiemethoden en een circulaire economie. Het zijn hot topics als het gaat om de contentmarketing voor bedrijven en overheden. Nieuwe technologieën en innovaties hebben veel te bieden op het gebied van duurzaamheid. Juist die brug tussen high tech, innovatie, groen en duurzaamheid vinden wij razend interessant. Als ervaren communicatiebureau verzorgt Voxx Content in Context daarom al jarenlang inhoudelijke contentmarketing op het gebied van duurzaamheid en duurzame technologieën. Voor bedrijfsleven én overheid.

industrie_

Over technologische hoogstandjes en high tech innovaties in de industrie

B2B contentmarketing voor de Nederlandse high tech (maak)industrie: hoe leuk is dat? Heel leuk, kunnen we je vertellen! Ons land zit vol met prachtige bedrijven die zich bezighouden met innovatieve high tech hoogstandjes op het gebied van chips, fotonica, robotica, high tech materialen, lucht- en ruimtevaart, innovatieve voedselproductie en bioplastics. Zulke innovaties beperken zich niet alleen tot de nationale grenzen. Voor veel klanten zorgt Voxx Content in Context dan ook voor internationale content, publicaties, pr. Ook ontwikkelen we contentmarketing strategieën om wereldwijde bekendheid te krijgen en zo als innovatief bedrijf in de internationale spot lights te komen. En dat alles in high tech Engels uiteraard.

it_

B2B Storytelling voor IT-bedrijven

Communiceren over IT en digitalisering vraagt om up-to-date inhoudelijke IT-kennis. Wanneer moet technische kennis worden omgezet naar lekeninformatie, en waar juist niet? De IT-sector is het fundament waarop Voxx groot is geworden. Wij snappen daardoor precies waar het in IT-land om draait als het gaat over cybersecurity, internet of things, cloud, blockchain, architectuur, migratie en integratie. Voor veel IT-bedrijven maken we 100% klantgerichte B2B-content. Dat kunnen middelen zijn als diepgaande inhoud voor white papers, folders, brochures, blogs, video’s of product sheets. Even zo vaak ontwikkelen we complete content marketingcampagnes waarbij we ook podcasts, radiocommercials, filmpjes, pr-trajecten of webinars afleveren.

bouw_

Een merk bouwen in installatie, infra & vastgoed

De Nederlandse bouwsector kenmerkt zich door zijn innovatiekracht. Aannemers, bouwbedrijven, vastgoedontwikkelaars, architecten, installatiebedrijven: iedereen is bezig met duurzame bouwoplossingen. We schrijven over innovatieve bouwmaterialen, doelgroepgericht bouwen, gasloos en energiezuinig bouwen, nul op de meter (NoM), BREEAM, BENG, nieuwe kantoorconcepten en transformatie. Uitdagingen die ook goed gecommuniceerd moeten worden naar alle betrokken partijen. Van vastgoedcampagne tot bouwmarketing: wij zorgen dat iedereen jouw content ziet en begrijpt. Je kunt bij Voxx terecht voor bouwstenen als video’s, artikelen, blogs, vlogs, websites, digitale magazines en fotografie. Maar ook aanbestedingen, tenders en offertetrajecten voor de bouwsector zijn ons specialisme. Zo bouw je een sterk merk.

overheid_

Begrijpelijke content, met kennis van politieke gevoeligheden en belangen

Werken voor de overheid is een aparte tak van sport. Het vraagt diepgaande inhoudelijke kennis en gevoel voor politiek en bestuurlijke agenda’s. Wat door de Rijksoverheid en op gemeentelijk of provinciaal niveau wordt bepaald, beïnvloedt ons als burgers vaak heel direct. Dat vraagt om content die iedereen begrijpt. Voor de overheid werkt Voxx Content in Context al jaren. Belangrijke opdrachtgevers zijn ministeries en uitvoeringsorganisaties. Voor deze overheidspartijen zorgen we voor content gericht op bedrijven, organisaties en kennisinstellingen en voor onze volksvertegenwoordiging. De overheid klopt  bij onze copywriters aan voor teksten die van C2- naar B1-niveau moeten worden geschreven, maar ook voor nationale en internationale campagnes ter ondersteuning van onze ondernemers. Verder verzorgen we al jarenlang de verantwoording van cijfers, rapportages en resultaten als onderdeel van de content die we voor de overheid maken.

meer_

Hoe een nieuwe website en maandelijkse white papers IQI weer op de kaart zette

Van producent naar thought leader in internationale aerospace industrie

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.