Kennisgebieden

Kennisgebieden

Heb je lastige materie te vertellen en begrijpelijke content nodig? Wij zetten er graag onze communicatietanden in. Van overheid tot bouwsector, van ICT tot financiële dienstverlening: we helpen jouw boodschap over de bühne te brengen.
ENERGIE, DUURZAAMHEID, INNOVATIE & TECHNOLOGIE
ENERGIE, DUURZAAMHEID, INNOVATIE & TECHNOLOGIE
  • CO2-reductie, recycling en upcycling van materialen, energie in de gebouwde omgeving, een circulaire economie. Content en verhalen laten dit op een inspirerende manier zien.

EDIT
OVERHEID
OVERHEID
  • Werken voor de overheid is een aparte tak van sport. Het vraagt diepgaande kennis en gevoel voor politiek en agenda’s. Wat op gemeentelijk of provinciaal niveau wordt bepaald, beïnvloedt burgers direct. Dit vraagt om content die iedereen prikkelt en begrijpt.

Content voor overheid
ICT
ICT
  • Communiceren over ICT vraagt kennis. Wanneer moet technische kennis worden omgezet naar lekeninformatie, en waar juist niet? De ICT-sector is het fundament waarop Voxx groot is geworden. Wij snappen waar het in IT-land om draait.

content voor ICT
BOUW & INFRA
BOUW & INFRA
  • De bouw- en infrasector kenmerkt zich door zijn innovatiekracht. Duurzame toepassingen, doelgroepgericht bouwen, energiezuinig bouwen, meer parkeerplaatsen, meer groen. Uitdagingen die ook goed gecommuniceerd moeten worden naar alle betrokken partijen.

Content voor bouw
FINANCIELE SECTOR
FINANCIELE SECTOR
  • Financiële instellingen moeten in heldere taal communiceren met hun klanten. Of het nu gaat om pensioencommunicatie of voorlichting over verzekeringsproducten. Voxx helpt met inhoudelijke kennis en content die bijdraagt aan vertrouwen en verbinden.

Content voor finance
VOXX KENNISGEBIEDEN
VOXX KENNISGEBIEDEN
  • Voxx adviseert, schrijft en maakt print en online middelen over uiteenlopende onderwerpen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in een breed aantal sectoren, waaronder de overheid en ict. Maar ook content voor onder meer de zorg, het onderwijs of de agri- en foodsector.

Meer kennisgebieden

Meer weten over onze kennisgebieden?

Voxx heeft kennis, binding en ervaring met veel meer sectoren.