PR en free publicity_

free publicity en pr_

Hoe kun je (gratis) publiciteit bereiken?

Goeie PR en gratis publiciteit. Wie wil dat nu niet? Een goed PR plan en free publicity hebben namelijk veel effect omdat het verhaal via een betrouwbare bron wordt verteld. Informatie die door een gerenommeerd blad of krant wordt gepubliceerd, heeft meer impact bij je doelgroep dan iets op je website plaatsen of via een advertentie melden. Hoe kom je in de juiste pr-spotlight te staan? Voxx Content in Context helpt je hierbij! 

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

voxx helpt_

Wat kunnen we voor je doen op het gebied van gratis publiciteit?

Al meer dan 20 jaar verzorgen we als ervaren communicatiebureau in de business to business pr en media-adviezen, interviews, pluggen artikelen en snellen we als razende reporters door het land. Onder meer RVO.nl en Capgemini hebben kunnen proeven aan de voordelen van een PR plan en gratis publiciteit. Zet ons in voor het regelen van:

media aanpak_

Een strak PR plan en volop netwerken

Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal in het nieuws komt? En welk medium past bij je boodschap en doelgroep? Er zijn immers heel veel mogelijkheden voor gratis publiciteit. Denk aan kranten, (vak)bladen, radio & televisie, website of andere online media. Per doelgroep moet je eerst bepalen welk medium het beste past.

Dat doe je door een strak PR – en publiciteitsplan te maken. Wij zetten daarnaast ook ons netwerk in en gebruiken onze kennis van de verschillende mediakanalen om gratis publiciteit te genereren. En – uiteraard – ook het verhaal of nieuws schrijven we voor je. Of dat nu in de vorm van een filmpje is of een of meerdere free publicity artikelen.

Al meer dan 250 artikelen in de media

We schreven en plugden vele onderwerpen. Daarbij verzorgden we meer dan 250 artikelen in diverse vakmedia. Maar betekent dat we dan ook alles kunnen pluggen bij elk soort media? Nee. We schrijven vooral over duurzame innovaties, MVO-onderwerpen, duurzaam ondernemen en groene technologie. Onze expertise bevindt zich op onze kennisgebieden. En dat kunnen we dan ook goed. Inmiddels bellen vakbladen ons als ze goede content of ideeën nodig hebben!

contact_

Ook gratis media aandacht en een bredere interesse wekken?

Ontdek wat gratis publiciteit voor jouw bedrijf, product of dienstverlening kan betekenen. Voxx helpt je graag om in de juiste pers- en media spotlights te komen staan. Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van PR plan en gratis publiciteit voor jouw B2B-bedrijf? Maak dan gebruik van onze expertise en ervaring. We horen graag meer over jouw bedrijf en jouw werkzaamheden. Bel voor jouw unieke verhaal naar +31 (0) 20 427 44 33 en krijg meteen een van onze seniors te spreken. Je kunt natuurlijk ook een e-mail te sturen naar info@voxx.nl.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.