waarom_

neem contact op!

Bel ons 020-427 44 33 of stuur een mail:

waarom klanten kiezen voor Voxx_

We zijn opgericht in 1997. Vanuit de overtuiging en ervaring dat inhoud voorop moet staan in communicatie, content en marketing. Verhalen met impact: dat is waar we het liefst onze communicatietanden in zetten.

Verhalen met een reden. Dat is waarvoor Voxx op de wereld is.

seniors die jouw business en klanten echt begrijpen

Bij Voxx werken senior marketeers, adviseurs, schrijvers en designers. Als opdrachtgever krijg je een eigen, dedicated klantteam. Dat team kent jouw business. En jouw klanten. Zo zorgen we ervoor dat je met een vast team werkt dat zich verdiept in jouw markt, afzetkanalen, uitdagingen en oplossingen.

verlengstuk van je marketing- of communicatieteam

Jouw succes: dat is waar het bij ons om draait. Daarvoor kun je rekenen op ervaren mensen die, naast alle inhoudelijke kennis, voor jou tot het gaatje gaan. Veel klanten zien ons als onderdeel of verlengstuk van hun eigen marketing- of communicatieteam. Die intensieve werkwijze wordt gewaardeerd: met veel klanten werken we al meer dan 20 jaar samen.

waar_

hier vind je ons_

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.