Content voor bouw, vastgoed en infra

opdracht_

In 2010 starten we bij Dura Vermeer met tenders, aanbestedingen en creatieve animaties. Vanaf 2016 bedenken we ook creatieve campagneconcepten en gaan we aan de slag met het ontwikkelen van content voor de arbeidsmarktcampagne, woningbouw-, transformatie- en utiliteitsprojecten. Iconische vastgoedprojecten krijgen de aandacht die ze verdienen en onze campagnes helpen mee om de naam en faam van het 165-jarige bouwconcern tussen de oren te krijgen van nationale en internationale projectontwikkelaars, gemeenten en investeerders. 

Naast de vastgoeddivisie werken we ook voor de divisie Infra waar we schrijven over perswaardige ontwikkelingen en infrastructurele projecten, videoproducties opleveren en blogs schrijven. Ook leuk: onze klant T-Systems werkte samen met Dura Vermeer aan de slimme brug. Zo ontstaan ook kruisbestuivingen tussen onze klanten.

Vastgoed voor Iconen

Campagne utiliteitsbouw Dura Vermeer

conceptontwikkeling

Doel: een inspirerend campagneconcept om de innovatieve, iconische utiliteitsprojecten van Dura Vermeer op de kaart te zetten. Met de campagne moet Dura Vermeer on top of mind komen bij DMU’s. Voxx ontwikkelt het concept en de strategie.

middelen

Een parade van de mooiste, meest baanbrekende en iconische projecten uit de actuele Dura Vermeer-portfolio. Verteld via video, fotografie, presentaties, online magazine, blogs en social media kanalen.

aantal iconen

25

online content

100%

Magazine, LinkedIn, YouTube

arbeidsmarkt_

Over je werk vertellen

Naast de campagnes verzorgen we ook verschillende foto- en videoproducties voor het bouwconcern gericht op de arbeidsmarktcampagne. Van interviews met eigen mensen over hun werk en waarom dat zo leuk is. We reizen daarvoor door het hele land en interviewen enthousiaste medewerkers op bruggen, wegen en in gebouwen.

Voxx verzorgt het hele traject: van script tot begeleiding van de film op de bouwplaats. Helm en veiligheidslaarzen zitten dan ook standaard in onze achterbak en rolkoffers. Ook zijn onze mensen VCA gecertificeerd om op bouwplaatsen alle normen rondom veiligheid, gezondheid en milieu in acht te nemen.

Online magazine voor projectleiders Bouw & Vastgoed (klik op afbeelding)

arbeidsmarkt
campagne video's

17

medewerkers aan het woord over wat ze zo mooi vinden aan hun werk. Allemaal op video en vastgelegd in fotografie. Alle verhalen zijn gebundeld in een online magazine.

Duurzaam bouwen en gasloos wonen

Hier is de Toekomst

duurzame bouw
campagne

Hoe woon je in een gasloze woning? Met bewoners, corporaties en gemeenten maken we video’s en blogs en we regelen alle fotografie. We geven letterlijk smoel aan de Toekomst! Voxx maakt de content en vertaalt de campagneboodschap naar effectieve middelen.

naar duurzame wijken

Gasloos wonen. Wijken verduurzamen. Dat staat centraal in deze campagne voor woningcorporaties, projectontwikkelaars en gemeenten.

Een greep uit zo'n 50 videoproducties

meer_

Scoren met een B2B campagne: hier ligt de sleutel tot succes

Een merk bouwen met content dat hout snijdt

cases_

Met concrete voorbeelden en pakkende content ondersteunt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ondernemers bij hun duurzame en innovatieve ambities.

Niet vertellen wat je goed kan, maar wat je visie op bepaalde onderwerpen is. Capgemini ontvangt veel aandacht door betrouwbare artikelen, white papers en trend reports.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.