studio_

Vormgeving, video, online design - alles om je verhaal visueel te vertellen

Vormgeving, design, dtp-werk, beeldredactie, content design, presentaties, bewegend beeld zoals animaties en video’s. Wat heb jij nodig om jouw verhaal visueel te vertellen? Wij brengen alle visuele ondersteuning voor jouw B2B contentmarketing samen in onze Voxx Studio. 

In ons designteam bedenken en ontwikkelen we frisse ontwerpen rondom jouw content. Je kunt bij ons team van grafische vormgevers, online designers en videospecialisten terecht voor een nieuwe huisstijl, de opmaak van een brochure, het opstellen en regisseren van een bedrijfsfilm of video maar ook voor een lekkere visual bij je blogpost.

vormgeving

Vormgeving helpt om je merk eenduidig en visueel te positioneren in je markt. Klanten, medewerkers, potentiële leads: iedereen moet jouw merk zien en meteen begrijpen. Daarbij zegt een goed beeld vaak meer dan 1000 woorden. Vormgeving voor B2B bedrijven vraagt daarnaast om een goede balans tussen visueel aantrekkelijk en inhoudelijk geloofwaardig. De vormgevers van Voxx weten die balans precies te vinden.

bewegend beeld_

film, video en animaties​

Steeds meer B2B en overheidsklanten onderkennen de kracht van video, animatie en film. In iedere contentmarketing strategie zien wij videoproducties terugkomen als belangrijk onderdeel voor online én offline aandacht. Binnen 90 seconden een verhaal vertellen via bewegend beeld kan echter nog een hele uitdaging zijn. Wat is belangrijk in een video? Welk verhaal vertelt de animatie? Welke boodschap leggen we in onze bedrijfsfilm?

ons team staat voor je klaar

Ons team van seniore videospecialisten, script writers, cameramannen en –vrouwen, editors zijn visuele verhalenvertellers die ieder verhaal voor externe en interne communicatie omzetten in een doeltreffende film, animatie of video.

online design

Wat is contentmarketing zonder online design? Nu het merendeel van de communicatie en marketing via smartphone en desktop wordt verspreid, neemt online design een steeds belangrijkere plaats in. Alles wat online gevisualiseerd moet worden, is in ervaren handen bij het online designteam van Voxx. Waar nodig werken we ook samen met specialisten die van online design een spectaculair UX feestje maken.

cases_

Inspirerend campagneconcept voor innovatieve, iconische utiliteitsprojecten

In 10 stappen internationale bekendheid: van pr-strategie tot eventmarketing

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.