wat_

contact & info

Bel naar 020-427 44 33 en stel je vraag aan ons!

Hoe zorg je voor contentmarketing die scoort in de high tech industrie?

Voxx verzorgt contentmarketing voor diverse tech bedrijven door heel Nederland. De Nederlandse high tech en maakindustrie is een geweldige, innovatieve branche waar we met recht trots op mogen zijn. Er worden aan de lopende band vernieuwende concepten ontwikkeld die de wereld mooier, beter, schoner en leefbaarder maken. Denk aan elektrische auto’s, high tech materialen, zoals composiet uit algen of carbon, zonnepanelen, bladen voor windturbines, slimme voedselproducties, fotonische chips of de toepassing van robotica om het leven in de zorg of bouwsector te verlichten.

Nederlandse industrie op het wereldtoneel

Voor de Nederlandse industrie is het bij uitstek belangrijk om op het wereldtoneel vooraan te staan: we zijn misschien een klein land, maar op heel veel industriële terreinen zijn we wel degelijk wereldleider. Klanten zijn in de high tech en maakindustrie dan ook bijzonder ingewikkeld te bereiken door bedrijven en wij helpen graag met goede contentmarketing. De markt is vaak relatief overzichtelijk, het aantal afnemers is hoge kwaliteit gewend, de aankoopcyclus van een klant kan soms jaren duren en beslissingen gaan vaak over vele schijven.

Andere content dan de HEMA nodig heeft

Geen eenvoudige markt kortom, en daarom des te interessanter. Omdat Voxx Content in Context de high tech (maak)industrie van binnenuit kent, kennen we ook de uitdagingen en snappen we op welke manier contentmarketing kan bijdragen aan de communicatie van bedrijven naar B2B klanten en kanalen. Het is anders dan B2C en ook de keuzes die bedrijven maken op het gebied van digitale marketing zijn echt anders dan voor de consumentmarkt. Waarom, dat leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek.

klanten_

voor wie we werken_

voorbeelden_

in de spotlight_

Geniale high tech oplossingen dankzij contentmarketing in de spotlight

Veel innovatieve ondernemers zorgen voor duurzame oplossingen. Waardoor we sneller, slimmer en vooral groener worden. Hoewel zulke ondernemers vaak technisch briljant zijn, zijn ze helaas niet altijd de meest sprankelende vertellers. Daardoor komt hun verhaal soms niet 100% over de bühne. Waardoor komt dat? Tja, een echte techneut weet alles van zijn geniale oplossing, maar legt daarbij vaak vooral de techniek uit – en niet het waarom achter de oplossing.

Wil je echter een verhaal dat ook de CEO, CFO en CTO van een potentiële klant aanspreekt? Dan moet het technische verhaal (het ‘hoe’) vertaald worden naar een ‘what is in it for us?’-verhaal. Daarom hebben we bij Voxx (ook) ingenieurs in dienst die niet alleen de techniek snel begrijpen maar het verhaal ook aantrekkelijk weten te maken voor de minder technische doelgroepen.

van zeewierburgers tot fotonische chips

Als creatief communicatiebureau verzorgen wij daarom de B2B contentmarketing voor high tech bedrijven en maakindustrie. Denk aan verhalen over:

 • Slimme meters, slimme netten en laadpalen
 • Innovaties voor energiebesparing in de industrie
 • Aerospace, new space en satellieten
 • Eiwit uit eendenkroos en hamburgers van zeewier
 • Omega 3, algen, eipoeder en andere diervoedingsingrediënten
 • Geavanceerde composiet
 • Fotonica, fotonische chips en andere toepassingen
 • Slimme robotica en domotica
 • De voor- en nadelen van bioplastics
 • Recycling en upcycling
 • Automatisering en digitalisering van de maakindustrie
 • High tech machines, robots en smart industry
 • Duurzame bouwmethoden en circulair bouwen
 • Pyrolyse technieken voor een biobased economy

Je merkt: we vertellen er graag meer over.

cases_

Resultaatgerichte communicatiestrategie geeft nieuw industriecluster droomstart

Zo werd deze scale-up dé parel van de Nederlandse maakindustrie

contact_

Geef jouw high tech content gerust uit handen

Ben je op zoek naar een partner die ervaring heeft met het uit handen nemen van contentmarketing van tech bedrijven en maakindustrie? Een specialist die snel kan schakelen, met korte lijnen, persoonlijk en direct contact werkt en die zich snel kan verdiepen in jouw bedrijf? Maak dan gebruik van de expertise van Voxx Content in Context. Wij werken alleen met seniors om jouw bedrijf zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je kunt de mogelijkheden eenvoudig bespreken door te bellen naar +31(0) 20427 4433 of door het sturen van een e-mail naar info@voxx.nl.
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.