strategy_

Contentmarketing strategie met impact

Contentmarketing is niets zonder een duidelijke strategie. En een heldere strategie begint bij keuzes maken. Waar sta je ten opzichte van je concurrenten? Welke markten bedien je en met welke producten en diensten? Hoe zorg je ervoor dat duidelijk is welke waarde je toevoegt in de markt en waarvoor klanten bij jou terecht kunnen?
Op al deze vragen formuleert het Voxx Strategy-team samen met jouw sales-, marketing- en/of communicatieteam een antwoord. Niet zozeer vanuit middelen, maar vanuit de inhoud. Op basis daarvan formuleren we vervolgens jouw waardepropositie, kernboodschap en een effectieve contentstrategie.

B2B positionering_

Positionering in de markt

Waar sta je in de markt en welke kant wil je op? Samen bepalen we de route en brengen duidelijkheid in jouw klantsegmenten, je kernboodschap en je toegevoegde waarde. Voxx Strategy ondersteunt je bij:

B2B strategie_

Contentstrategie

Van het formuleren van de juiste route en meetbare doelen naar de uitvoering van content via de juiste middelen en kanalen. Daar ondersteunt Voxx Strategy je bij, van A tot Z. Reken op:

B2B campagne_

Campagnes

Campagnes zijn een strategische manier om heel gericht aandacht te genereren bij de doelgroep van jouw bedrijf, voor een boodschap, of voor een nieuwe dienst, product of regeling. Wil je de contentmarketingcampagne van jouw bedrijf uitbesteden aan een ervaren partner? Voxx Strategy helpt je bij:

cases_

B2B content zet petfood leverancier op de internationale kaart

Van producent naar strategisch dienstverlener van digitale composieten

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.