story_

wat_

verhaal vertellen?

Bel naar 020-427 44 33 of mail ons:

Storytelling, copy, tekst, content - alles om je verhaal te vertellen.

De basis voor contentmarketing is een goed verhaal. Een verhaal dat raakt. Zeker bij B2B markten en de overheid staat de inhoud voorop. Daarom werken bij Voxx ervaren tekstschrijvers en B2B copywriters die technische, inhoudelijke, maatschappelijke en vooral complexe teksten kunnen schrijven op een manier die jouw doelgroep raakt.

Onze content draagt bij aan jouw geloofwaardigheid, karakter, leiderschap en onderscheidend vermogen. Iedere dag opnieuw. Het Voxx Story-team ondersteunt je daar graag bij.

storytelling_

storytelling & selling

Bij Voxx Story vind je uitzonderlijke vertellers die een boeiend verhaal voor jouw klanten neerzetten. Onze senior tekstschrijvers zorgen voor prikkelende content die leidt tot actie én emotie. Want ook in  marketing en communicatie is emotie de zuurstof om het vlammetje van jouw klant te laten ontbranden. Hoe doe je dat?

content_

contentcreatie

Alle informatie moet uiteindelijk worden verwerkt tot een interessante, goed gestructureerde en lekker leesbare tekst. Maar contentcreatie is meer dan dat. Het Voxx Story-team zorgt voor frisse verhalen voor uiteenlopende contentmiddelen. Een verhaal afgestemd op jouw doel, doelgroep en contentdrager.

tekstschrijven_

teksten schrijven

We schrijven al ruim 25 jaar complexe teksten en content voor de meest uiteenlopende klanten. Voor B2B, voor de overheid, voor de bouwsector, voor websites en nieuwsbrieven, voor vakpers en eigen mensen, over waterkroos en duurzame energie, en over ontwikkelingen in composiet en maakindustrie. Technisch, innovatief, duurzaam, verhalen met  impact: onze copywriters snappen content en schrijven teksten over bijna elk onderwerp!

tenders_

tenders en offertes

Veel B2B bedrijven doen mee aan aanbestedingen of tenders. Ook daarvoor wil je een winnend verhaal neerzetten. Onze B2B tekstschrijvers schijven al meer dan 15 jaar mee aan tenders, aanbestedingen en grote offertetrajecten. Met veel succes: meer dan 90% wordt gewonnen!

pr_

pr en free publicity

Alleen content publiceren via owned en paid is soms niet voldoende om je kennis en naamsbekendheid onder de aandacht te brengen. Good old PR of free publicity helpen om ook bredere interesse te wekken, ook onder het kritische B2B-publiek. Het Voxx Story-team weet precies hoe je de media kan interesseren voor jouw copy!

cases_

Creatieve campagnes zet ondernemend Nederland (inter)nationaal in beweging

5000+ interacties door specialistische IT-content in Nederlands en Engels

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.