content copywriting_

content copywriting_

Besteed het uit

Bel Voxx op 020-427 44 33 of stuur ons een mail:

Waarom zakelijke copywriting?

Zakelijke copywriting is een kunst. Als zakelijke copywriter creëren wij een inhoudelijke B2B boodschap (copywriting) die gelezen wordt. Als je content copywriting aan ons wilt uitbesteden, beginnen we dan ook niet meteen met schrijven, maar met vragen. Wat is de boodschap, context en doel van je bedrijf?

Zakelijke copywriting is onze eerste natuur

Copywriting voor B2B is al ruim 20 jaar de kern van Voxx Content in Context. We gaan daarbij voor de inhoud: door onze kennis van de (vaak lastige) materie van klanten zijn we als copywriter voor B2B een volwaardig gesprekspartner voor het uitbesteden van zakelijke content copywriting. En wist je dat we zowel Nederlands als Engelse copy verzorgen?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Voxx helpt_

Wat kan Voxx voor je betekenen?

Heb je nieuwe copy nodig of wil je bestaande content hergebruiken? Een content copywriter van Voxx kan over ieder inhoudelijk onderwerp zowel een nieuwsbericht schrijven als een bericht voor intranet, extern magazine, een internetblog, Twitter- en Facebook- of een persbericht. In een wereld die altijd ‘on’ is, is het uitbesteden van zakelijke content copywriting voor B2B dé manier om voldoende content te creëren.

aanpak_

Interviews en weinig correcties

Dankzij interviews of aangeleverde informatie tot de juiste inhoud komen; dat is een kunst. Maar hoe en waar kun je jouw verhaal het beste vertellen? Waarom vertel je het en aan wie? Bij het uitbesteden van zakelijke content copywriting voor B2B aan onze senior copywriters zorgen wij daarom eerst voor de context, dan voor de tekst.

Dat zorgt er ook voor dat onze teksten vaak weinig correctierondes kennen. Door goed te begrijpen waar de klant van onze klant écht iets aan heeft, komen we snel tot de kern van het verhaal. Veel klanten zijn dan ook verbaasd dat ze in een paar A4 tekst soms slechts één woordje hoeven aan te passen.

Content laten schrijven voor bedrijven is ook teksten afstemmen met geïnterviewden of woordvoerders. De uitdaging is om de belangen van alle stakeholders op elkaar af te stemmen, zonder dat we inboeten op leesbaarheid en aantrekkelijkheid. Alleen dan krijg je een geaccordeerde tekst die van A tot Z past bij jouw boodschap.

Geert van der Velden
Geert van der VeldenInnovation Manager bij IQI Trusted Petfood Ingredients
Lees verder
“Ongeacht het aanleveren van soms ongestructureerde input, weet Voxx altijd heldere, strakke white papers neer te zetten. Vaak is de tekst in één keer scherp, waardoor wij ongelooflijk weinig tekstueel hebben te corrigeren. De complexiteit van de inhoud maakt niets uit, dit wordt zeer snel opgepikt met een stuk gedegen onderzoek voor wetenschappelijke onderbouwing. Altijd voorzien van goede tips en snelheid in leveren.”

zakelijk engels_

Nederlands én Engels: copy voor een internationaal publiek

Naast Nederlandstalige content copywriting hebben wij ook jarenlange ervaring met het schrijven van diverse (B2B en G2B) teksten in het Engels. Engels is voor steeds meer Nederlandse bedrijven met internationale klanten de voertaal, en door ons kun je ook in die taal sterke content laten schrijven. Zeker in high tech industrie, IT-sector en innovatieve en duurzame technologiebedrijven is Engels de basis. Print en online middelen brengen ze dan ook uitsluitend uit in het UK of US Engels, zowel intern als extern. Bij Voxx weten we wat hier allemaal bij komt kijken.


Communiceren in een vreemde taal betekent niet alleen zorgen voor een goede vertaling; het vraagt namelijk ook een inhoudelijke redactieslag waarbij rekening wordt gehouden met verschillende taalnuances. Soms verzorgen we de volledige vertaling, vaker redigeren en schrijven we alle short en long copy en content. Hiervoor werken we ook nauw samen met Engelstalige native speakers. Als B2B copywritingbureau hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van Nederlands- en Engelstalige teksten en helpen we je graag verder. Zo kun jij content laten schrijven door onze contentmakers die al voor veel bedrijven sterke campagnes hebben geschreven.

contact_

Copywriting uitbesteden aan de experts

Ben je op zoek naar een zakelijke copywriter voor het uitbesteden van jouw B2B content copywriting? Wil jij content laten schrijven voor jouw bedrijven met internationale klanten? Je hebt bij ons directe, persoonlijke en korte lijnen met onze seniors, waardoor we snel kunnen schakelen en de perfecte tekst voor jou schrijven. We hebben vijf kennisgebieden waarbinnen wij werkzaam zijn en begrijpen inhoudelijk waar onze klanten het over hebben. Wil je een keer sparren over de mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. Wij werken in kleine teams wat korte communicatielijnen en persoonlijk en direct contact garandeert.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.