Tenders en offertes

Conceptontwikkeling

Directe communicatie

Geen verborgen kosten

tenders_

Inhoudelijke ondersteuning bij tenders en aanbestedingen

Tenders, EMVI- en Best Value Procurement-aanbestedingen of uitgebreide offertes. Het zijn vaak lastige, tijdrovende trajecten. En hoewel de meeste inhoudsdeskundigen precies weten wat ze willen aanbieden, blijkt het soms moeilijk om dat helder en vooral klantgericht onder woorden te brengen. De grote vraag is dus: hoe schrijf je een eigenlijk een effectieve aanbieding die scoort? Voxx Content in Context helpt je hierbij.

Onze specialisten staan voor je klaar met ondersteuning bij tenders

Als onderdeel van onze sales ondersteuning helpen we diverse opdrachtgevers om hun tenders, aanbestedingen of offertetrajecten met een deal af te ronden. Vanaf de binnenkomst van de aanvragen voor tenders of offertes tot en met de teksten en presentatie van jouw aanbieding. Jij zorgt voor een scherpe prijs, wij helpen bij het samenstellen, schrijven en presenteren van een overtuigende aanbieding. Die succesvolle combinatie leidt vaak tot een nieuwe deal. En dus tot meer omzet. Investeren in een extern tenderteam verhoogt je winkansen aanzienlijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Voxx helpt_

Hoe kunnen wij je helpen?

We werken mee als volwaardig lid van je team. Dat betekent dat we hollen wanneer dat nodig is en snappen dat er soms weekenden en avonden moeten worden doorgepakt. En vooral: dat we met jouw tenderteam écht samenwerken en zorgen voor een succesvolle aanbesteding of offerte. We kunnen daarbij verschillende rollen op ons nemen voor je. Denk bijvoorbeeld aan:

aanpak_

Succesvolle tenders of aanbestedingen in 4 stappen

Een gezamenlijke aanpak werkt. Meer dan 90% van de aanbestedingstrajecten en offertes waaraan we actief hebben bijgedragen, leidde tot een nieuwe deal. Of een positieve uitkomst in de selectiefase of na de dialoogsessies. Of het nu om een EMVI-, BVP- of ander tendertraject gaat, met Voxx kun je rekenen op seniors die je helpen om te winnen.

Voor een succesvol tender/aanbesteding- of offertetraject doorlopen we met onze opdrachtgevers 4 stappen:

  1. Analyseren van de vraag en aanbestedingsdocumenten/ offerteaanvraag
  2. Samenstellen van de aanbieding/ offerte
  3. Schrijven van de teksten in woord en beeld (content in context dus)
  4. Samenstellen en eventueel trainen van de presentatie aan jouw klant

Kosten zijn opbrengsten

Jouw succes is daarbij ons succes. Dat zie je ook terug in onze kosten en in onze offerte. We denken graag mee over je uitdaging. Dat doen we geheel vrijblijvend. Uiteindelijk zijn je kosten ook je opbrengsten: als we succesvol zijn, levert dat direct meer omzet om. We snappen dat de kosten niet altijd voor de baat kunnen uitgaan. Ook daar denken we graag creatief met je over mee.

voorbeeld

Veel aanbestedingen zijn vertrouwelijk. We kunnen dus geen namen noemen of voorbeelden laten zien. Een case was echter volledig openbaar. Eneco, Roodenburg en Dura Vermeer werkten via een open dialoog aan een oplossing voor zorginstellingen die renovatie mogelijk maakt via energiebesparing. Het bleek het winnende voorstel. Voxx verzorgde de contentstrategie gedurende het hele traject en alle tenderteksten.

contact_

Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen helpen

De tekstschrijvers van ons creatieve communicatiebureau schrikken niet van een flinke schrijf- en redigeerklus. Doordat we veel ervaring hebben met tendertrajecten snappen we precies waar jij hulp bij kan gebruiken. We hebben vijf kennisgebieden waarop wij werkzaam zijn en begrijpen inhoudelijk waar onze klanten het over hebben. Wil je een keer sparren over de mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.