tenders_

Inhoudelijke ondersteuning tender en aanbesteding

Tenders, EMVI- en Best Value Procurement-aanbestedingen of uitgebreide offertes. Het zijn vaak lastige, tijdrovende trajecten. En hoewel de meeste inhoudsdeskundigen precies weten wat ze willen aanbieden, blijkt het soms moeilijk om dat in een tender, aanbesteding of offerte helder en vooral klantgericht onder woorden te brengen. Hoe schrijf je een effectieve aanbieding?
Als onderdeel van onze sales ondersteuning helpen we diverse opdrachtgevers om hun tender/ aanbesteding of offertetrajecten met een deal af te ronden. Van binnenkomst van de aanvraag voor een tender of offerte tot en met de teksten en presentatie van jouw aanbieding. Jij zorgt voor een scherpe prijs, wij helpen bij het samenstellen, schrijven en presenteren van een overtuigende aanbieding. Die succesvolle combinatie leidt vaak tot een nieuwe deal. En dus meer omzet.

Voxx helpt_

Hoe kan Voxx je helpen?

We werken mee als volwaardig lid van je tenderteam. Dat betekent dat we hollen wanneer dat nodig is en snappen dat er soms weekenden en avonden moeten worden doorgepakt. En vooral: dat we met jouw tenderteam écht samenwerken en zorgen voor een succesvolle aanbesteding of offerte.

aanpak_

Een succesvolle tender of aanbesteding in 4 stappen

Een gezamenlijke aanpak werkt. Meer dan 80% van de tender, aanbestedingstrajecten en offertes waaraan we actief hebben bijgedragen, leidde tot een nieuwe deal. Of een positieve uitkomst in de selectiefase of na de dialoogsessies. Of het nu om een EMVI-, BVP- of ander tendertraject gaat.
Jouw succes is daarbij ons succes. Dat zie je terug in onze kosten en in onze offerte. We denken graag mee over je uitdaging. Dat doen we geheel vrijblijvend.
Voor een succesvol tender/aanbesteding- of offertetraject doorlopen we met onze opdrachtgevers 4 stappen:
  1. Analyseren van de vraag en aanbestedingsdocumenten/ offerteaanvraag
  2. Samenstellen van de aanbieding/ offerte
  3. Schrijven van de teksten in woord en beeld (content in context dus)
  4. Samenstellen en eventueel trainen van de presentatie aan uw klant
Veel aanbestedingen zijn vertrouwelijk. We kunnen dus geen namen noemen of voorbeelden laten zien. Eén case was echter volledig openbaar. Eneco, Roodenburg en Dura Vermeer werkten via een open dialoog aan een oplossing voor zorginstellingen die renovatie mogelijk maakt via energiebesparing. Het bleek het winnende voorstel. Voxx verzorgde de communicatiestrategie gedurende het hele traject en alle tenderteksten.

contact_

Ook tenders of aanbesteding winnen?

Onze senior tekstschrijvers schrikken niet van een flinke schrijf- en redigeerklus. Doordat we veel ervaring hebben met tendertrajecten snappen we precies waar jij hulp bij kan gebruiken. We hebben vijf kennisgebieden waarop wij werkzaam zijn en begrijpen inhoudelijk waar onze klanten het over hebben. Wil je een keer sparren over de mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl.
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.