grafische vormgever b2b_

grafische vormgeving_

Grafische vormgever voor wereldwijde B2B

Een grafische vormgever voor B2B weet ‘Image is everything’. Al is je boodschap nog zo sterk; zonder aantrekkelijke grafische vormgeving is bijna iedere vorm van B2B communicatie minder effectief. Een goed creatief concept in combinatie met de perfecte grafische vormgeving voor B2B en het laten designen van een opvallende huisstijl, kan mensen overhalen en verleiden tot actie. Ze geven jouw boodschap een eigen identiteit. Het biedt je lezer of klant direct houvast, prikkelt en zorgt voor het juiste gevoel bij jouw merk.


Een belangrijk uitgangspunt is het neerzetten van vertrouwen. Laten we niet vergeten, je bent helemaal woest aantrekkelijk wanneer mensen op je kunnen bouwen. Dus, kan hij/zij jou ook op de lange termijn vertrouwen? Dat is een van de redenen waarom echt grote merken hun logo en huisstijl niet zomaar even overboord gooien bij een nieuwe bevlieging of liefde. Ze blijven trouw aan zichzelf en aan hun wortels. Ze weten waar ze voor staan en wat hun normen en waarden zijn.

Daarom is jouw oorsprong en basis ook ons vertrekpunt bij grafische vormgeving voor B2B. Wie ben je en wat is jouw verhaal? Waarom ben je op aarde? En dan is vervolgens de vraag: hoe vertaal je dat naar een herkenbare visuele stijl of uiting?

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

voxx helpt_

Een grafische vormgever met jarenlange ervaring met B2B

Dankzij onze ervaring als grafische vormgever voor B2B en kennis van diverse kennisgebieden, kunnen we jouw bedrijf uitstekend van dienst zijn met nieuwe vormgeving. Al je B2B dtp-werk en grafische vormgeving van print en online middelen binnen je huisstijl, kun je door ons laten designen. Je kunt prima bij ons aankloppen voor infographics en andere designs, zoals:


  • Huisstijl design
  • Logo ontwerp
  • Moodboards en stijlboeken
  • Brochures en folders
  • Posters en banners
  • Dtp en drukwerk
  • Social media visuals

aanpak_

Vormgeving: de visuele Casanova van contentmarketing

Goede vormgeving verleidt. Zoals we allemaal weten: dat kan op verschillende manieren. De ene brochure is een ware Casanova en overtuigt je meteen van zijn kwaliteiten. De andere verleidt je veel subtieler en hoopt dat je aan het einde vooral overweldigd bent door zijn inhoudelijke aanbod, humor of intelligentie.

Welk type verleider ben jij? Want zoals in iedere nieuwe relatie: het lastigste is om jezelf te (leren) zijn. Wie ben je en wat past bij jou? Wat kenmerkt je en waarom ben jij zo speciaal? En vooral, hoe zorg je ervoor dat de andere partij jou zo aantrekkelijk mogelijk vindt? Samen kijken we hoe jij je zo goed mogelijk presenteert.

van Amsterdam tot New York

Of je je nou bevindt in Amsterdam, Groningen, Rotterdam of ergens anders in de wereld (New York vinden we echt geen enkel probleem!) … We vinden het supermooi als wij jou als grafische vormgever mogen ondersteunen bij je totale B2B verleidingsstrategie. Van rozengeur tot maneschijn of alleen een beursbrochure of het laten designen van een huisstijl: alles kan bij ons B2B communicatiebureau.


Heb je alleen behoefte aan één nieuw middel en niet aan een totale verbouwing van je huisstijl? Ook dan helpen we je graag verder. Je kunt bij ons terecht voor jouw totale contentmarketingcampagne maar ook voor een individueel communicatiemiddel. Op basis van jouw eigen (nieuwe) stijl kijken we als grafische vormgever hoe we jouw brochure, website of folder kunnen aanpassen.

contact_

Ook grafische hulp? Ervaar persoonlijk en direct contact

Als grafische vormgever helpen wij bedrijven met de vormgeving van hun B2B contentmarketing. Dat geldt voor het vormgeven van diverse online maar ook allerlei offline middelen. Van outdoor print tot online posts. Van beursstand tot koffietafelboek, en alles daar tussenin. Doordat we bij ons creatief communicatiebureau alleen met kleine teams van seniors werken, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en persoonlijk en direct contact. Wil je dat wij een design verleidingsstrategie voor jouw bedrijf opzetten? Of heb je interesse in het laten designen van een huisstijl dat bij jouw B2B onderneming past? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.