Voxx Cookie Policy

Hebben wij een Policy? Ja zeker. Natuurlijk voldoen we aan alle vereisten van de AVG-wetgeving. Wil je weten welke informatie we van je opslaan? Mail of bel ons dan.

Want ja, we gebruiken Google Analytics maar dat zetten we vooral in om te kijken welke informatie wel of niet interessant wordt gezocht en gevonden op onze site. Die informatie gebruiken we om betere verhalen te schrijven en aanvullende informatie over voor jou interessante onderwerpen te posten.

Maar maken we echt gebruik van data om jou te volgen en vervolgens te spammen na je bezoek aan onze site? Nee. Want eigenlijk geloven we vooral in: als je vindt dat wij een interessant verhaal hebben, dan bel of mail je ons. Net zoals heel veel andere klanten voor je. We dragen liever bij aan een prettig internet waar je vooral vindt wat je nodig hebt. Om jou te voorzien van goede informatie vertellen, luisteren we liever gewoon naar je. Als mens tot mens. Voxx is meer van de ‘Listening Driven Content’ dan alleen van de ‘Data Driven Content’. Dus bel of mail ons gerust.

Kortom: cookies gebruiken we vooral om onze informatie voor jou te verbeteren. Maar jij bent vooral vrij om te gaan en te staan waar je wilt: we gaan je niet mailen, bellen of spammen. En we vragen je niks in te vullen. We slaan dus ook geen persoonlijke gegevens van je op. Beloofd.