Elke dag content

Wil je meer klanten? Dat kan! Dan moeten ze wel weten wat je te vertellen hebt. Op verschillende manieren. En via verschillende kanalen.

 

Regelmatig bloggen leidt tot 45% meer traffic naar websites, rapporten, boeken, etc.

 
Elke dag content

Elke dag content? Ja! Want je wilt het liefst elke dag relevant zijn. Voor je klanten, medewerkers en relaties. Hoe kunnen wij jou helpen om daarin succesvol te zijn? Het antwoord is simpel. Wij willen jouw klanten, relaties en medewerkers via content overtuigen, verbinden en enthousiasmeren. Zodat jij meer klanten krijgt en meer omzet haalt. Wij zorgen voor de kennis, de tijd en het talent om dit op een zo goed en effectief mogelijke manier te doen. Elke dag weer.

Via het beste kanaal

Uiteraard zijn jouw verhalen te verspreiden via de website, sociale media of presentaties. Maar er zijn tal van andere kanalen, waar niet iedereen stil bij staat. Wij gelukkig wel.

Vanuit de juiste overtuiging

Voxx werkt vanuit de overtuiging dat:

  1. De inhoud altijd voorop staat. Alleen dan is communicatie relevant, zinvol en jouw geld waard.
  2. Communicatie en content bijdragen aan jouw succes. Meer mensen, meer omzet, meer bereik: wat je doelen ook zijn, communicatie moet ze ondersteunen.
  3. Aansprekende, inhoudelijke verhalen de basis zijn voor geloofwaardigheid. En dat zorgt voor langdurige relaties met jouw medewerkers, klanten en relaties.
  4. Samenwerking de sleutel is tot succes. Dat betekent: een oprechte interesse en een eerlijke, praktische no-nonsense aanpak.

Welke content delen B2B-klanten het meest?

82
%
White Papers
79
%
Case Studies
72
%
Blog Posts
63
%
Infographics