De positionering van hightechbedrijven

Conceptontwikkeling

Directe communicatie

Geen verborgen kosten

content nodig?

Bel 020-427 44 33 of mail ons:

De positionering van hightechbedrijven

Voxx Content in Context helpt bij de positionering van hightechbedrijven. Met de positionering bedoelen we de positie die jij met je bedrijf wilt innemen in het hoofd en het hart van mensen. Wil jij werken aan de positionering van jouw hightechbedrijf? Dan helpt ons ervaren full service team jou daar graag bij.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

voxx helpt_

Wat kunnen wij voor je betekenen bij de positionering van jouw hightechbedrijven?

Jouw boeiende verhaal wil je op een goede manier overbrengen op je beoogde publiek. Dit gebeurt natuurlijk niet vanzelf. De positionering van hightechbedrijven kun je verbeteren door in te zetten op B2B contentmarketing. Onze contentmakers hebben enorm veel ervaring in het creëren van ingewikkelde content. Soms is het lastig voor bedrijven om van hun technische verhaal duidelijke en aantrekkelijke storytelling te maken. Gelukkig hebben wij daar al jarenlang ervaring mee! Wij helpen je van het begin tot het eind bij jouw marketingcampagne en schrijven onder andere artikelen, blogs en verhalen voor jouw bedrijf. Daarnaast kun je ons ook inzetten voor animaties en video’s. Door ons veel content te laten plaatsen, stijgt de positionering van jouw hightechbedrijven en zullen mensen jouw bedrijven onthouden.

aanpak_

branded content voor Capgemini

Waarom koos Capgemini voor branded content en wat leverde dat op?

contact_

Ontdek wat mogelijk is voor jouw hightechbedrijf

Wil jij meer weten over het verbeteren van de positionering van hightechbedrijven? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. We vertellen je met plezier meer over onze werkwijze en horen graag wat jouw wensen zijn voor je marketingcampagne.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.