Content voor de Overheid

Communicatie voor de overheid

Werken voor de overheid is een aparte tak van sport. Het vraagt diepgaande kennis en gevoel voor politiek en agenda’s. Wat op gemeentelijk of provinciaal niveau wordt bepaald, beïnvloedt ons als burgers vaak heel direct. Dit vraagt om content die iedereen prikkelt en begrijpt.
Issues, communicatiebeleid, voorlichting
Voor verschillende gemeenten en andere decentrale overheid hebben we zowel interne als externe communicatievraagstukken beantwoord. We adviseren over issues en communicatiebeleid en schrijven onder andere burgerjaarverslagen, brochures en voorlichtingsmateriaal. We houden daarbij altijd uw belangrijkste klant voor ogen: de burger.
Semi-overheid: diversiteit alom
Binnen de semi-overheid werken we voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Niet alleen op onderwijsgebied hebben we onze sporen verdiend, ook in de wereld van het wassende water weten we ons mannetje te staan. Sommige opdrachtgevers doen al meer dan 10 jaar een beroep op ons. En dat werpt zijn vruchten af.
Belangen op de juiste manier afwegen
Werken voor de semi-overheid vraagt om kennis van verschillende terreinen en de verschillende belangen. Voxx voelt dit uitstekend aan en wij vertalen dat door in onze dienstverlening: van adviseringstrajecten tot het creëren van communicatiemiddelen. Van het schrijven van speeches tot en met het optuigen van een nieuw communicatiebeleid. Op alle terreinen voelen we ons als een vis in het water.
Schrijven, positioneren, filmen en samenwerken met de overheid, dát doen we bij Voxx graag!

Overheidspartijen waar wij al mooie producties voor hebben gemaakt:

Meer weten?