Meer kennisgebieden

Aan de slag met content op andere kennisgebieden

Van communiceren in de bouwsector tot schrijven over complexe pensioenproducten. Daar zijn we in gespecialiseerd. We deinzen zeker niet terug voor onderwerpen uit andere kennisgebieden. Dat betekent echter niet dat we op alles ja zeggen: alleen als we zeker weten dat onze kennis voor jou van meerwaarde is.
Semi-overheid
Werken voor de semi-overheid vraagt om diepgaande kennis van verschillende terreinen. Het vraagt ook om oog en oor voor politieke gevoeligheden. We zijn in staat om de verschillende belangen uitstekend aan te voelen. We vertalen dat in onze dienstverlening: van adviseringstrajecten tot het creƫren van communicatiemiddelen. Van het schrijven van speeches tot en met het optuigen van een nieuw communicatiebeleid. Op alle terreinen voelen we ons als een vis in het water.
Bierbrouwerij
Interne communicatie vraagt soms om een frisse blik van buitenaf. Wij boden de helpende hand aan de internationale afdeling ict bij een van de grootste Nederlandse bierbrouwerijen: Heineken. Niet alleen praktisch maar ook adviserend. Zo legden we het fundament voor een wereldwijde effectieve overlegstructuur inclusief alle internationale informatiestromen.
Zorgsector
De zorgsector verandert continu. Reorganisaties, de zorgverzekeringsmarkt en het veranderende aanbod in de zorg vragen om zorgvuldige communicatie. Wij kennen het klappen van de zweep binnen de zorgsector en binnen zorgorganisaties. We ondersteunen en verzorgen onder meer de communicatie rondom veranderingstrajecten, reorganisaties, de implementatie van nieuw beleid en wetgeving of de introductie van nieuwe producten en diensten.
Bekijk onze cases voor voorbeelden van campagnes, video's, verhalen en infographics voor opdrachtgevers uit overige sectoren:

Opdrachtgevers uit overige sectoren waarmee wij samenwerken:

Meer weten?