Content voor duurzame, innovatieve & technologische leiders

Verhalen vertellen over duurzaamheid, innovatie & technologie

CO2-reductie, recycling en upcycling van materialen, energiebesparing, een circulaire economie: het zijn hot topics. Nieuwe technologieën hebben veel te bieden. Voxx verzorgt al jarenlang content op deze gebieden en ondersteunt industrie, pioniers en kennisinstelingen. Alles om te zorgen dat technologische innovaties die bijdragen aan een duurzame en groene wereld in de schijnwerpers komen.

Duurzame ontdekkingen die leiden tot inspirerende verhalen

Duurzaamheid. Het lijkt zo'n containerbegrip waar je niet meer omheen komt. Wie werkt er tegenwoordig niet duurzaam? Toch is het een onderwerp waar wij nog jaren over kunnen schrijven. Duurzaam produceren, duurzaam energie opwekken, duurzaam omgaan met grondstoffen en materialen: het maakt onze planeet gezonder. Bijdragen aan een duurzamere en toekomstbestendige wereld doen we dan ook graag. Inmiddels werken we al 15 jaar op dit gebied en ontwikkelden dan ook een geweldig groen Fingerspitzengefühl voor de juiste content.

Free publicity en PR over duurzame initiatieven en groene technologie
Meer dan 250 artikelen, via free publicity en PR-trajecten, over duurzame initiatieven en groene technologie
Online Magazine Biobased plastics - Cover - www.ookretailgaatbiobased.nl
Een campagne om de retailsector bewust te maken van de mogelijkheden van biobased plastics - Online Magazine Biobased plastics

 Om te laten zien hoe duurzaam je kunt ondernemen, maakten we een campagne rondom Upcycling Gemert. Inclusief film, infographic en vakbladartikel. Lees meer over deze duurzame ondernemerscampagne.

Innovatieve leiders die zorgen voor vernieuwing

Veel innovatieve ondernemers zorgen voor duurzame oplossingen. Waardoor we sneller, slimmer en vooral groener worden. Zo vertellen wij verhalen over slimme meters en laadpalen, innovaties die leiden tot veel energiebesparing in de industrie, eiwit uit eendenkroos, duurzaam onderwijs, hamburgers van zeewier, circulair bouwen en Green Deals. Maar ook over robots die helpen dat zorgverleners langer duurzaam inzetbaar blijven door tilwerk uit handen te nemen. Je merkt: we vertellen er graag meer over.

Digital Factory for Composites - innovatie en duurzaamheid
The Digital Fieldlab for Composites zoekt naar innovaties die duurzame productiemethoden mogelijk maakt. Automatisering en digitalisering vormen daarvoor de basis. Voxx ondersteunt met PR, middelen en content.
TKI Urban Energy ontwikkelt energie-innovaties voor een snelle transitie naar een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem in de gebouwde omgeving en de infrastructuur.
TKI Urban Energy ontwikkelt energie-innovaties voor een snelle transitie naar een duurzaam, betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem in de gebouwde omgeving en de infrastructuur. Voxx ondersteunt met content middelen.
Innovatie in de panelen en ruimtevaart via geautomatiseerde oplossingen voor composietproductie
Innovatie in de panelen en ruimtevaart via geautomatiseerde oplossingen voor composietproductie. Voxx ondersteunt Airborne bij alle content marketing.

Technologische durfals die zoeken naar nieuwe wegen

Technologie klinkt vaak zo saai. Maar zonder al die slimme technologie komen er geen nieuwe mobieltjes met veel kleinere chips, meer apps en betere camera's. Ook zijn er dan geen slimme machines die operaties kunnen vergemakkelijken, of die reuma kunnen scannen zonder je gewrichten aan te raken. Of goedkopere vliegtuigen die dankzij lichter materiaal minder brandstof gebruiken (en dus minder vervuilen). Ja inderdaad: voor een mooi stuk techniek of slimme technologie mag je ons altijd wakker maken!

Expertisecentrum Precisietechniek website
Er zijn te weinig vakmensen. Het Expertisecentrum Precisietechniek biedt daarvoor een nieuw platform: 8 prominente metaalbedrijven, de Koninklijke Metaalunie en de OOM slaan nu de handen ineen. Voxx maakte de website en de teksten.
Photonica in Nederland wereldwijd op de kaart zetten
Fotonica uit Nederland wereldwijd op de kaart zetten: hoe doe je dat? Voxx ontwikkelde een campagne waarbij artikelen, film en PR moeiteloos zijn geïntegreerd.
Robotica: Nederland via vooraanstaand Israelisch festival wereldwijd bekend maken
Robotica: Nederland loopt daarin voorop. Hoe kun je via een vooraanstaand Israelisch festival wereldwijd bekend worden? Voxx verzorgde een bliksemsnelle start.

Benieuwd naar inspirerende voorbeelden van content over duurzaamheid, innovatie en technologie?  

Opdrachtgevers op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid: