Content voor Duurzaamheid, Innovatie & Technologie

Communicatie en marketing over duurzaamheid, innovatie & technologie

CO2-reductie, recycling en upcycling van materialen, energiebesparing, een circulaire economie: het zijn hot topics. Nieuwe technologieën hebben veel te bieden. Voxx verzorgt al jarenlang content op deze gebieden en ondersteunt industrie, pioniers en kennisinstelingen. Alles om te zorgen dat technologische innovaties die bijdragen aan een duurzame en groene wereld in de schijnwerpers komen.
Duurzaamheid: de basis voor de toekomst
Duurzaamheid. Het lijkt zo'n containerbegrip waar je niet meer omheen komt. Wie werkt er tegenwoordig niet duurzaam? Toch is het een onderwerp waar wij nog jaren over kunnen schrijven. Duurzaam produceren, duurzaam energie opwekken, duurzaam omgaan met grondstoffen en materialen: het maakt onze planeet gezonder. Bijdragen aan een duurzamere en toekomstbestendige wereld doen we dan ook graag. Inmiddels werken we al 15 jaar op dit gebied en ontwikkelden dan ook een geweldig groen Fingerspitzengefühl voor de juiste content.
Innovaties die bijdragen aan een betere wereld
Veel innovatieve ondernemers zorgen voor duurzame oplossingen. Waardoor we sneller, slimmer en vooral groener worden. Zo vertellen wij verhalen over slimme meters en laadpalen, innovaties die leiden tot veel energiebesparing in de industrie, eiwit uit eendenkroos, duurzaam onderwijs, hamburgers van zeewier, circulair bouwen en Green Deals. Maar ook over robots die helpen dat zorgverleners langer duurzaam inzetbaar blijven door tilwerk uit handen te nemen. Je merkt: we vertellen er graag meer over.
Technologie: wij worden er warm van
Technologie klinkt vaak zo saai. Maar zonder al die slimme technologie komen er geen nieuwe mobieltjes met veel kleinere chips, meer apps en betere camera's. Ook zijn er dan geen slimme machines die operaties kunnen vergemakkelijken, of die reuma kunnen scannen zonder je gewrichten aan te raken. Of goedkopere vliegtuigen die dankzij lichter materiaal minder brandstof gebruiken (en dus minder vervuilen). Ja inderdaad: voor een mooi stuk techniek of slimme technologie mag je ons altijd wakker maken!
Benieuwd naar inspirerende voorbeelden van content over duurzaamheid, innovatie en technologie?  

Opdrachtgevers op het gebied van innovatie, technologie en duurzaamheid:

Meer weten?