Content voor financiële dienstverleners

Communicatie in de financiële sector

Waarom kiest een klant voor een bepaalde bank? Waarom stapt hij over naar een andere verzekeraar? Veel wordt gewonnen (of verloren) vanwege de communicatie met de klant. Financiële instellingen moeten in heldere taal communiceren met hun klanten. Of het nu gaat om pensioencommunicatie of voorlichting over verzekeringsproducten. Voxx helpt met inhoudelijke kennis en content die bijdraagt aan vertrouwen en verbinden.
1000
+
webteksten
2500
+
standaardbrieven
250
+
B1-schrijftrainingen
20
+
jaar ervaring
Ontplofte website opruimen
Op verzekerings- en pensioengebied is er de afgelopen jaren veel wet- en regelgeving bijgekomen. Verzekeraars, pensioenverzekeraars en –fondsen hebben daarom veel extra informatie aan hun bestaande websites toegevoegd. Maar is deze informatie nog logisch gestructureerd? En goed vindbaar voor jouw deelnemers? Misschien is ook jouw website de afgelopen maanden sterk gegroeid. Dan kan Voxx helpen met een opfrisbeurt. Voxx ondersteunde ook a.s.r. verzekeringen bij opschonen, actualiseren en samenvoegen van de informatie. Een uitdagende klus; niet alleen was er op veel plaatsen andere, gedetailleerdere informatie nodig, veel tekst was ook verouderd, weggestopt en/of onnodig ingewikkeld geschreven.
Content voor chatbot: nieuwe website asr.nl
Doelgroepgerichte financiële communicatie
Financiële instellingen zoals banken en verzekeraars moeten helder en in duidelijke taal communiceren met hun klanten. Communicatie over de variabele pensioenuitkering, herstructureren en actualiseren van websites, verzorgen van de standaardcorrespondentie; het zijn enkele voorbeelden van wat Voxx voor je kan doen. Doelgericht en met kennis van pensioen en verzekeringsproducten. Op een manier die de doelgroep begrijpt.
Pensioencommunicatie en andere financiële zaken
Snel nieuwe standaard voor correspondentie
Financiële dienstverleners communiceren veel met hun klanten en deelnemers. Over de producten die zij gebruiken, wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe producten, over betalingen; er is veel standaardcorrespondentie. Bij elkaar een database met vaak vele tientallen of zelfs honderden verschillende documenten. Hoe hou je die klantvriendelijk en actueel? Wij hebben al heel veel standaardcorrespondentie gestructureerd, geactualiseerd en herschreven. Dat doen we via onze 5 stappenaanpak Zo kunnen we in korte tijd een nieuwe set standaardcorrespondentie ontwikkelen.
In een paar stappen heldere financiële communicatie en content

Van pensioencommunicatie tot voorlichting over bancaire diensten en verzekeringsproducten: Voxx doet het allemaal. Neem een kijkje in ons portfolio:

Voxx snapt financiële dienstverleners - van banken en pensioenfondsen tot verzekeraars:

Meer weten?