Content voor IT en Digitalisering

B2B Storytelling voor IT-bedrijven

Communiceren over IT en digitalisering vraagt inhoudelijke kennis. Wanneer moet technische kennis worden omgezet naar lekeninformatie, en waar juist niet? De IT-sector is het fundament waarop Voxx groot is geworden. Wij snappen dus precies waar het in IT-land om draait als het gaat over cyber security, internet of things, cloud, blockchain, architectuur, migratie en integratie.
Interne en externe communicatie
Als content creators, tekstschrijvers en communicatieadviseurs werken we al sinds jaar en dag voor opdrachtgevers die direct of indirect opereren in de IT. Een van onze eerste opdrachtgevers is Capgemini Nederland waarvoor we al meer dan 20 jaar interne en externe communicatiemiddelen ontwikkelen.
Communicatiemiddelen voor IT-ers
IT-ers zijn een apart volkje. Ze weten veel en zijn slim. Maar van communicatie hebben velen niet echt veel kaas gegeten. Niet zo gek als je vooral in bits & bytes en ‘nulletjes en eentjes’ (met een t dus) denkt. Daarom verzorgen wij veel communicatiemiddelen en schrijven we namens IT-ers het verhaal dat ze eigenlijk willen vertellen.
Van referenties tot analyses
We zorgen onder meer voor referenties, boeken, verslagen, magazines, speeches, webteksten, white papers, visiedocumenten, jaaroverzichten, trendanalyses, intranetverrijkingen, etc.. Zowel in het Nederlands als in het Engels.
Bij Voxx zijn we trots op onze mooie producties voor opdrachtgevers uit de IT-sector:

IT is het kennisfundament waarop Voxx is gebouwd, dankzij:

Meer weten?