Content voor de Bouw

Communicatie in de bouwsector

De bouwsector kenmerkt zich door zijn innovatiekracht. Aannemers, architecten, installatiebedrijven: ze zijn allemaal bezig met duurzame bouwoplossingen, innovatieve bouwmaterialen, doelgroepgericht bouwen, gasloos en energiezuinig bouwen, nul op de meter (NoM), BREEAM, nieuwe kantoorconcepten en transformatie. Uitdagingen die ook goed gecommuniceerd moeten worden naar alle betrokken partijen. Van omgevingscommunicatie tot bouwmarketing: wij zorgen dat iedereen jouw content krijgt en snapt.
Van communicatieconcept tot bouwblog
Wij werken al lange tijd voor uiteenlopende klanten in de bouwsector. Omgevingscommunicatie, communicatieconcepten voor bouwprojecten, medialobby en vakbladartikelen voor de bouwsector: het is bekend terrein voor Voxx. Ook schrijven we teksten voor allerlei websites, nieuwsbrieven, informatiebrochures en klantfolders. In opdracht van veel bouwers schrijven we ook blogs en zorgen we voor vlogs.
Unieke uitdagingen, unieke antwoorden
De uitdagingen in de bouwsector vragen ons goed te luisteren, door te vragen, niet tevreden te zijn met de eerste de beste oplossing maar verder te kijken. Het zijn bij uitstek projecten die vragen om slimme, herkenbare oplossingen waarbij de bewoners voorop staan. Of het nu om tekst, communicatieadvies of presentatietrainingen gaat; wij weten dat bij elke vraag een uniek antwoord hoort.
Aanpak: snelle en zorgvuldige actie
Onze oplossingen stellen onze opdrachtgevers niet alleen tevreden maar verrassen ze vaak. In de bouw gaan de ontwikkelingen namelijk snel. Dat vraagt om handjes uit de mouwen, aanpakken en snel te handelen als de situatie daar om vraagt. Het hoort nu eenmaal bij de bouwsector dat sommige zaken lastig te plannen zijn qua communicatie, maar wél vragen om een snelle en zorgvuldige actie. Daar zorgen wij voor. Elke dag.
84
+
succesvolle tenders
50
+
blogs
125
+
vakbladartikelen

Opdrachtgevers uit de bouwsector met wie wij graag samenwerken:

Meer weten?