wat_

Hoe vertel je impactvolle verhalen over duurzaamheid?​

WKO-installaties, biogas, drijvende zonneparken, lokaal eigenaarschap bij groene projecten, slimme isolatie, slimme netten, bioplastics, upcycling van champignons, schonere productieprocessen en ga zo maar door. Pioniers in de high tech industrie, bouw en IT-sector staan te popelen om hun duurzame ideeën met de rest van de wereld te delen. Al jaren tekenen wij als ervaren communicatiebureau deze inspirerende verhalen op en brengen ze onder de aandacht.
Daarbij is het meest belangrijke om de juiste verhalen te vertellen aan de juiste doelgroepen. En vooral: op het juiste kennisniveau. Als je schrijft over fotonica voor experts is dat een heel ander verhaal dan voor een potentiële investeerder. Impactvolle verhalen over duurzaamheid vragen dus om copywriters die snappen voor wie het verhaal bedoeld is, en welke taal, stijl en toon je het beste inzet om de doelgroep te raken. Is dat vakjargon of praten we beter lekentaal?
Met die impactvolle verhalen over duurzaamheid ondersteunen wij niet alleen duurzame ondernemers maar ook de overheid en kennisinstellingen. Samen zorgen we ervoor dat technologische innovaties over het voetlicht komen, nationaal en internationaal. Zo dragen we als Nederland bij aan een duurzame en groene wereld door op het wereldpodium in de schijnwerpers te komen. Wij werken per klant met een klein team (senior) specialisten die dankzij hun inhoudelijke ervaring begrijpen waar een klant het over heeft. En nog belangrijker: ze weten ook welke informatie de doelgroep van de klant op welke manier triggert.

duurzaamheid_

Inspirerende verhalen over duurzame ontdekkingen

Duurzaamheid lijkt zo’n containerbegrip waar je niet meer omheen komt. Wie werkt er tegenwoordig niet duurzaam? Toch is het een onderwerp waar wij nog jaren over kunnen schrijven. Duurzaam produceren, duurzaam energie opwekken, duurzaam omgaan met grondstoffen en materialen: het maakt onze planeet gezonder.
Bijdragen aan een duurzamere en toekomstbestendige wereld doen we dan ook graag. Inmiddels werken we al 15 jaar op dit gebied en ontwikkelden dan ook een geweldig groen Fingerspitzengefühl voor de juiste content, campagnes en kanalen.

We ontwikkelen onder meer:

voorbeelden_

klanten_

voor wie we werken_

cases_

Campagnes over bioplastics en fotonica bieden ondernemers volop inspiratie

Foto- en videoproducties brengen duurzame oplossingen en groene gebouwen tot leven

contact_

Gebruik onze kennis en expertise over duurzaamheid

Duurzaamheid is een onderwerp waar we graag over praten en veel van af weten. Dankzij onze ervaring bij organisaties als HIER opgewekt, de natuur en milieufederaties of Nuon, en duurzame Rijksoverheid en Interreg-programma’s kennen we de laatste ontwikkelingen, subsidies en richtlijnen. We begrijpen welke behoeftes onze klanten hebben en zorgen voor inhoudelijke content en copy. Ons communicatiebureau staat voor je klaar voor advies, content en contentmarketing. Bel +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. Wij werken altijd met een deskundig team met directe communicatielijnen voor persoonlijk contact.

We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.