Engelstalige copywriter

  • Inhoudelijke Engelse B2B content en copy
  • Snel schakelen, persoonlijk en direct
  • Werken alleen met seniors en native writers

Voor een ervaren Engelstalige copywriter die voor je klaarstaat voor het schrijven van goede ‘native’ teksten kom je naar Voxx Content in Context. Engels is voor steeds meer Nederlandse bedrijven met internationale klanten de voertaal. Print en online middelen brengen ze dan ook uitsluitend uit in het Engels, zowel intern als extern.

Bij Voxx weten we wat hier allemaal bij komt kijken. Communiceren in een vreemde taal betekent niet alleen zorgen voor een goede vertaling; het vraagt namelijk ook een inhoudelijke redactieslag waarbij rekening wordt gehouden met verschillende taalnuances. Als internationaal B2B copywriting en contentmarketingbureau hebben we veel ervaring met Engelstalige teksten voor technische bedrijven, overheid en de IT-sector. We helpen je graag verder.

Onze Engelstalige copywriter schrijft voor internationaal publiek

Schrijven of spreken voor een Brits publiek vraagt een andere tone of voice dan bijvoorbeeld een Amerikaanse of Japanse website. Niet alleen het woordgebruik is anders, ook de manier waarop een boodschap moet worden beschreven, verschilt. Is de doelgroep gewend aan direct taalgebruik? Of moet het verhaal juist zeer bescheiden worden gebracht? Houdt men van lange lappen tekst of moet het in oneliners en soundbites geschreven zijn? Een Engelstalige copywriter snapt het verschil en begrijpt ook hoe je culturele verschillen en gevoeligheden in een B2B tekst moet omzeilen of juist moet aanzetten.

SPECIALISTISCHE VERTALINGEN

Bij vertalingen komt vaak specialistische kennis kijken. Een zakelijke vertaling of een zeer technische vertaling gaat echt fors de diepte in; als Engelstalige copywriter moet je dan ook de juiste vaktermen kennen. Zo’n tekst moet niet alleen correct Engels zijn, maar de lezer ook prikkelen. Een goede zakelijke tekst vraagt dan ook om meer dan spelling en stijlregels. Een optimale tekst vraagt om een vlotte pen met karakteristieke Engelse beeldspraak – of dit nu in Amerikaans-Engels of Brits-Engels is. Bij Voxx kun je je Engelse copywriting prima uit handen geven: we’ve got you covered!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

ERVARING MET ENGELSE VERTALINGEN

Voxx werkt als Engelstalige copywriter voor veel internationaal opererende bedrijven. Wij hebben jarenlange ervaring met het schrijven van diverse teksten in het Engels. Soms verzorgen we de volledige vertaling, vaker redigeren en schrijven we alle short en long copy en content. Hiervoor werken we waar nodig ook nauw samen met Engelstalige native speakers. Want hoewel wij als Nederlanders vaak denken dat we perfect Engels spreken en schrijven; een native legt feilloos de vinger op de zere vertaalplek!

voorbeelden van ons werk

TRANSLATIONS FROM START TO FINISH

Soms is een vertaling alleen niet genoeg. Ook dan helpen we je graag. Behalve het vertalen van een tekst zorgen we ook voor verbetering. Mocht je daar behoefte aan hebben, dan scherpen we ook jouw boodschap aan, vernieuwen we alle content – tekst én beeld – en coördineren het volledige vertaal- en verhaalproces van start tot finish. Zo creëren we samen een aantrekkelijk (online) visitekaartje voor al jouw buitenlandse doelgroepen.

From start to finish, we’ll get the job done. So, who you gonna call?

Bespreek de mogelijkheden met onze experts

Als Engelstalige copywriter werken wij voor diverse grote bedrijven in Nederland en wereldwijd. We hebben vijf kennisgebieden waarop wij werkzaam zijn en begrijpen inhoudelijk waar onze klanten het over hebben. Als creatief communicatiebureau helpen we jou graag verder met het bereiken van de doelgroep van jouw bedrijf. Wil je een keer sparren over de mogelijkheden? Bel dan naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur een e-mail naar info@voxx.nl. Wij werken in kleine teams wat korte communicatielijnen en persoonlijk en direct contact garandeert. 

Contact


Adres

  • Weesperstraat 61
  • 1018VN, Amsterdam
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.