ADVIES
COMMUNICATIE
CONTENT
TEKST
CREATIE

Tekstschrijven

Tekstschrijven: onze eerste natuur

Een boodschap die gelezen wordt. Dat vraagt om een tekstschrijver die niet begint met schrijven, maar met vragen. Naar boodschap, context en doel. Tekstschrijven is al 20 jaar de kern van Voxx. We gaan daarbij voor de inhoud: door onze kennis van de (vaak lastige) materie van klanten zijn we een volwaardig gesprekspartner.
 • Content in context plaatsen
  Een goede tekst vereist een tekstschrijver die de content in de context kan plaatsen. Doelgericht en creatief tekstschrijven vraagt om mensen die binnen en buiten de aangegeven kaders kunnen denken.
 • Een goed verhaal zonder fouten
  Tekstschrijven betekent niet alleen de stijl en spellingsregels kennen, maar ook snappen wat een tekst tot een goed verhaal maakt. Een verhaal dat jouw klant ook echt leest. Dat verhaal kan zowel online als in print worden gepubliceerd.
 • Tekstschrijven voor alle middelen
  Goede tekstschrijvers kunnen van een interview over een inhoudelijk onderwerp zowel een nieuwsbericht schrijven als een bericht voor intranet, externe magazine, een internetblog, twitter en facebook bericht of een persbericht. Content voor alle mogelijke middelen dus.
 • Teksten in de publiciteit
  Via interviews of aangeleverde informatie tot de juiste inhoud komen. Dat is een ding. Maar een tekst voor een krant is wat anders dan voor een website. Wat kun je waar het beste vertellen? We adviseren je en gaan daarmee voor je aan de slag.
 • Teksten met akkoord
  Tekstschrijven is ook teksten afstemmen met geïnterviewden of woordvoerders. De uitdaging is om de belangen van alle stakeholders op elkaar af te stemmen. Zonder dat we inboeten op leesbaarheid en aantrekkelijkheid. Alleen dan krijg je een geaccordeerde tekst die van A tot Z past bij jouw boodschap.
 • Teksten voor het juiste publiek
  Uiteindelijk moet die goedlopende tekst ook worden gelezen door het juiste publiek. Daarom kun je naast contentcreatie en tekstschrijven ook voor het publiceren van het artikel in de media bij Voxx terecht. We verzorgen namelijk ook medialobby, pr- en free publicity-trajecten.

Teksten, PR en content

Voxx kan het allemaal!