Projectmanagement

Alles onder controle met ons projectmanagement

Projectmanagement begint bij een goed plan en een strakke uitvoering. Maar als je al wat langer meeloopt (en dat doen we), dan weet je ook dat je het projectdoel moet snappen en de belangen van alle stakeholders in de gaten moet houden. Dat is onze taak: wij bewaken jouw resultaat. We gaan in elk project klantvriendelijk en gestructureerd te werk. Zodat jij er geen omkijken naar hebt.
  • Totaalpakket: alles in één hand
    Iedere tekstschrijver is ook een projectmanager bij Voxx. Dat vinden we wel zo handig voor onze klanten. Je hebt dus maar één aanspreekpunt. Je hoeft dus niet eerst alles uit te leggen aan een accountmanager, en dan weer aan degene die het uiteindelijk gaat doen. Heb je een grote klus waar we met meerdere mensen op werken? Ook dan heb je één persoon met wie je alles afstemt. Die heeft het overzicht, zorgt voor tijdige updates, laat je weten hoe het gaat en zorgt voor back-up als dat nodig is. Ook uren en inzet kun je met hem of haar afstemmen. Zo heb je alles in één hand. 
  • Spin in het web
    Je kunt bij onze mensen terecht voor de combinatie van communicatieadvies-projectmanagement of projectmanagement-tekstproductie. Heb je een echte spin in het web nodig die een groot traject van A tot Z voor je regelt? Dat kan ook! Denk aan de coördinatie van een magazine of grote website. Hij of zij zorgt dan niet alleen voor de juiste mens op de juiste plaats maar doet ook de (eind)redactie, stelt briefings op en schakelt fotografen, filmers of visual designers in. Dat doen we op projectbasis of interim. Vraag gerust naar onze mogelijkheden!

Een spin in het web nodig?