Diensten van Voxx

Met welk verhaal inspireer jij jouw klanten?

Positionering

Positioneren is niets anders dan je doelgroep duidelijk maken waarom ze voor jou moeten kiezen. En niet voor je concurrent. Wat is je identiteit, wie is je klant en hoe onderscheid je je? Op die vragen vinden wij samen het antwoord.

Storytelling

Tijd om ideeën concreet te maken. De doelen zijn helder. We weten wie de doelgroep is. De concurrentie is in beeld. En we hebben duidelijk waarom jij speciaal bent. Nu de boodschap. Welk verhaal ga je precies vertellen?

Hoe maak je een aansprekend B2B verhaal?

Conceptontwikkeling

Een creatief concept geeft jouw bedrijf of boodschap een herkenbare identiteit. Zowel in woord als in beeld. Een concept is de basis voor de manier waarop jouw verhaal wordt verteld.

Contentstrategie

Doelen op tijd en binnen budget bereiken? Dat vraagt om een duidelijke strategie. We bepalen welke content hoe en wanneer wordt ‘uitgeserveerd’ om het doel te bereiken.

Contentadvies

Advies is handig als je zelf niet over de juiste kennis en kunde beschikt. Goed advies helpt je aan inzicht, nieuwe ideeën en duidelijkheid. We durven te zeggen waar het om gaat.

Aan de slag!

Contentcreatie

Contentcreatie is het moment waarop we alle brainstormen, plannen en dromen werkelijkheid laten worden. Via vormgeving, foto, video en copy. Online en offline: afhankelijk van de strategie.

Copy voor content

Onze expertise zit in de inhoud. Met onze inhoudelijke kennis van de materie heb jij een volwaardig gesprekspartner aan tafel. Wij vertalen jouw idee naar waardevolle tekst.

Projectmanagement

Projectmanagement betekent voor ons: handen uit de mouwen en jou ontzorgen. We denken mee, organiseren en produceren. Via korte lijnen, effectief contact en op een no-nonsense manier.