• Inhoudelijke B2B content en copy
  • Snel schakelen, persoonlijk en direct
  • Werken alleen met seniors

Voxx Content in Context is een creatief communicatiebureau uit Amsterdam met inhoudelijke kennis van B2B content en copy. Onze copywriters, senior communicatieadviseurs en designers gaan met veel inspiratie voor je aan de slag. Wij gaan op de stoel van jouw (B2B) klant zitten en zorgen ervoor dat je hem of haar inspireert. Het begrijpen van jouw doelgroep is essentieel om samen tot een innovatief, inspirerend verhaal te komen dat jouw klant overtuigt. Jouw helpen om succes te halen: dat is onze missie.

Een creatief communicatiebureau voor een goede verleidingsstrategie

Wij werken alleen met seniors met diepgaande vakkennis en ervaring. Bij ons creatief communicatiebureau vind je als B2B organisatie alles wat nodig is om zo optimaal mogelijk te presteren op content, marketing- en communicatiegebied. Je hebt korte lijnen en persoonlijk contact met onze seniors, waardoor we snel kunnen schakelen. Onze experts hebben kennis van diverse kennisgebieden en verzorgen dan ook graag contentmarketing voor de bouwsector, IT-sector, high tech (maak)industrie en andere branches. We hebben een passie voor techniek, innovatie en internationale B2B omgevingen. Wij creëren een passende en creatieve verleidingsstrategie met creatieve concepten en vormgeving.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Stap in de spotlights dankzij unieke content

Als creatief communicatiebureau communiceren we in het Nederlands maar maken we ook communicatiemiddelen en content in een andere taal. Zo scherpen wij als Engelstalige copywriter jouw boodschap aan en zorgen we voor unieke, creatieve content.

 

Wil je met jouw bedrijf graag in de B2B spotlights komen te staan? Een creatief communicatiebureau met ervaren content specialisten in dienst neemt je veel werk uit handen. We ontzorgen je echt, omdat we meestal aan één woord genoeg hebben.

 

Neem dus vandaag nog contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 20 427 44 33, maar reageren ook pijlsnel op jouw e-mail naar info@voxx.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook kun je diverse cases bekijken om een goed beeld van ons werk te krijgen.

Contact


Adres

  • Weesperstraat 61
  • 1018VN, Amsterdam
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.