• Inhoudelijke B2B content en copy
  • Snel schakelen, persoonlijk en direct
  • Werken alleen met seniors

Wil je de contentmarketingcampagne van jouw bedrijf uitbesteden aan een ervaren partner? Voxx Content in Context is al ruim 20 jaar dé contentmaker voor grote bedrijven in verschillende B2B kennisgebieden. We werken onder meer voor Dura Vermeer, Capgemini, T-Systems en diverse ministeries. We verzorgen full service alles wat nodig is: van vormgeving tot copy en van video tot conceptontwikkeling. Wij staan graag voor jouw bedrijf klaar met innovatieve en creatieve verhalen.

Jouw contentmarketingcampagne uitbesteden

Bij het uitbesteden van je contentmarketingcampagne let je op de toegevoegde waarde van een bureau. De toegevoegde waarde van Voxx is het creëren van een inspirerend uitgangspunt. De creatieve kapstok waaraan we jouw contentmarketingcampagne ophangen, begint voor ons altijd bij jouw unieke verhaal. Onze strategie start bij storytelling.

Wij creëren inspirerende content en copy vanuit het inhoudelijke verhaal van jouw bedrijf. Of je nou diervoederingrediënten verkoopt of composietproducten voor satellieten: je kunt er van alles over vertellen! Jouw verhaal is daarom onze basis voor een succesvolle contentmarketingcampagne.

Een campagne kan bestaan uit contentfunnels met whitepapers, videoproducties, online magazines aangevuld met een volledige social mediastrategie. Alles wat nodig is om jouw klant te bereiken, en te overtuigen. Voor het opstellen van een contentmarketingcampagne werken wij met een klein team van specialisten. Korte lijnen, persoonlijk en direct contact zijn ontzettend belangrijk. Alleen dan kom je samen tot het juiste verhaal. Wij werken daarom alleen met seniors die de nodige kennis hebben opgebouwd in verschillende kennisgebieden, zoals de bouwsector, IT-sector en maakindustrie. Zo kunnen wij jou optimaal van dienst zijn.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Maak gebruik van onze kennis en ervaring

Als creatief communicatiebureau zorgen wij voor B2B contentmarketing met inhoudelijke content en copy. Dat doen we voor gerenommeerde partijen maar ook voor scale-ups en startups. Wij verplaatsen ons in jouw klant en zorgen voor inspiratie, interesse en actie dankzij unieke content en sterke verhalen. Onze ervaren schrijvers en designers staan klaar om samen met jou en je team een mooie, succesvolle B2B campagne op te zetten. Voor het uitbesteden van een contentmarketingcampagne van jouw bedrijf bel je naar +31 (0) 20 427 44 33 of stuur je een e-mail naar info@voxx.nl.

Contact


Adres

  • Weesperstraat 61
  • 1018VN, Amsterdam
We maken gebruik van functionele cookies voor een goede werking van onze website. Als je verdergaat op onze website ga je akkoord met deze cookies. Meer weten, bekijk dan onze privacyverklaring.