Contentcreatie

Ideeën concretiseren met contentcreatie

Contentcreatie is het moment waarop alle brainstormen, plannen en dromen werkelijkheid worden. Bij Voxx vinden we dit misschien wel de leukste fase. Handen uit de mouwen en aan slag met content, vorm en middelen. Conform planning en in samenhang met elkaar.
 • Stap 1: welke content versterkt jouw klantcontact?
  Content is King: van het eerste overleg tot en met de oplevering van het eindproduct. Heldere content is al essentieel bij een eerste ontmoeting. Wij zorgen voor de juiste content op het juiste moment. Alles wat helpt het contact met jouw klanten te versterken.
82%

5 artikelen voor contact

Ongeveer 82% van alle klanten leest gemiddeld eerst 5 artikelen voordat ze contact opnemen.

 • Stap 2: keuze voor de juiste middelen
  Content creëren kan op oneindig veel manieren. Via animaties, jaarverslagen of journalistieke producties. Of aan de hand van een website, social media of een informatiefolder. Wij helpen je kiezen de meest effectieve middelen om je content te creëren en te verspreiden.
 • Stap 3: contentkalender
  Elke dag wat nieuws of wekelijks die ene klant specifieke content sturen? Dan moet je er dus wel voor zorgen dat ze die krijgen. Wij plannen samen met jou de content wekelijks, maandelijks of per kwartaal in via een contentkalender. En die houden we strak voor je in de gaten.
 • Stap 4: content maken
  Content in Context: zo heet Voxx niet voor niets. Onze mensen zijn koning(inn)en in het creëren van effectieve content. In deze stap zorgen we als full service bureau voor allerlei contentcreatie. We maken de content die aansluit bij jouw doelgroep. Daarvoor schrijven we teksten, blogs, maken we video's, vlogs, advertenties, foto's, animaties, online magazines, banners en infographics. Het hele pakket in één hand.
95%

Klantkeuze dankzij content

Zo’n 95% van alle klanten kiest voor een partij die relevante content aanbiedt in alle fases van hun contact.

 • Uitvoering, ook via samenwerkingspartners
  Doen we alles zelf? Nee, voor sommige zaken werken we samen met specialistische partners. Denk aan filmers, fotografen, visual designers en html-geeks. Met de meesten werken we al jaren samen.We doen niet aan gedwongen winkelnering maar zoeken de beste mensen voor jouw klus. We werken ook graag en soepel samen iedere partij waar je zelf goede ervaringen mee hebt

Direct aan de content productie?