Online magazine: hoe coöperaties en bedrijven samen werken aan de energietransitie

hier-opgewekt-webpublicatie

Samen slagen – Hoe coöperaties en bedrijven samen werken aan de energietransitie

In dit online magazine laat HIER opgewekt zien hoe de coöperatieve wereld in ontwikkeling is. Lokale coöperaties en professionele partners uit zowel de coöperatieve wereld als het bedrijfsleven werken gezamenlijk aan lokale projecten. Hoe werken deze samenwerkingen en welke kansen bieden ze voor verdere groei en ontwikkeling?

Online magazine: Samen Slagen

De antwoorden staan in de webpublicatie Samen slagen – Hoe coöperaties en bedrijven samen werken aan de energietransitie van HIER opgewekt. Voxx zorgde ervoor dat dit online magazine werd gevuld met content én verzorgde de hele context. Namelijk het online design en het magazine zelf.

HIER opgewekt en meer magazines

HIER opgewekt is hét kennisplatform voor lokale duurzame energie-initiatieven. Deze leuke opdrachtgever is al jarenlang klant van Voxx. We maken hun magazine, verslaan hun jaarlijkse evenement en schrijven artikelen voor de online kennisdossiers. Daar is nu ook de webpublicatie bij gekomen.

En daar zijn we trots op! Samen kijken we altijd naar nieuwe middelen en mogelijkheden om bestaande en nieuwe doelgroepen te betrekken bij HIER. Het is dan ontzettend mooi als je samen tot iets nieuws komt. Ongebaande paden opzoeken en buiten de lijntjes kleuren; dat brengt je op nieuwe ideeën! Dit online magazine is daar een van de voorbeelden van.

Nieuwsgierig naar meer magazines van Voxx’ hand? Check ze hier.

We schreven en ontwikkelden al vele online magazines. Daarbij is de uitdaging steeds verrassende content te bedenken. Die de doelgroep wil lezen. Met een eigen uiterlijk. Een herkenbare tone of voice. Kortom, een uiting die echt laat zien wat de doelgroep zoekt, en wie de klant is. Wij zoeken net zolang tot we het echte verhaal van de klant kunnen vertellen. En als dat lukt, zijn wij blij. En onze klant ook. Alleen met een authentiek verhaal laat je mensen zien waar je voor staat.

Meer weten?

Meer weten over onze groene brein en vingers? Neem contact met ons op!