Bravo Noord-Brabant – SEO-teksten voor nieuwe website

Nieuwe naam, nieuwe website, nieuwe SEO-teksten. De provincie Noord-Brabant lanceerde met Bravo een nieuwe naam voor het openbaar vervoer in de regio en Voxx schreef de SEO-teksten voor de bijbehorende nieuwe website. Bravo.info moet het de reizigers makkelijker maken informatie te verzamelen over het openbaar vervoer in de regio.

Het openbaar vervoer in regio Noord-Brabant is omgedoopt tot Bravo; kort voor ‘Brabant vervoert ons’. Het is de bedoeling dat Bravo het reizen door de provincie beter en overzichtelijker maakt. Daarom komen er nieuwe bussen, nieuwe vormen van openbaar vervoer. Ook de nieuwe website is een belangrijk onderdeel van Bravo, om het vinden van reisinformatie eenvoudiger te maken.

Bravo Noord-Brabant SEO teksten door Voxx

Informatie bundelen

Voordat Noord-Brabant Bravo introduceerde werd de informatie voor reizigers aangeboden door de verschillende vervoerders die in de provincie actief zijn. Om de juiste informatie te kunnen vinden, moesten de reizigers dus eerst weten van welke vervoerder zij gebruik zouden maken. Niet bepaald een gebruikersvriendelijke benadering. De nieuwe website pakt het daarom radicaal anders aan. Of het nou gaat om reizen per bus, regiotaxi, deelauto of OV-fiets; alle informatie is terug te vinden op de website bravo.info.

Nieuwe tijden, nieuwe SEO-teksten

Voxx kreeg de opdracht de gebundelde informatie zo toegankelijk mogelijk te presenteren. Alle content voor de nieuwe website schreven wij met de volgende stijlkenmerken in het achterhoofd: actief, laagdrempelig en publieksgericht. Deze stijl maakt de webteksten goed leesbaar voor lezers met taalniveau B1; een zo breed mogelijk publiek. Uiteraard zorgden wij er bij het schrijven ook voor dat de teksten SEO-proof zijn; alles om het in Noord-Brabant nog makkelijker te maken om de juiste reizigersinformatie te vinden.

Ook zo’n behoefte aan soepele SEO-teksten?

Ook zo’n behoefte aan een website, blog of online publicatie die gevonden wordt dankzij Search Engines Optimization (SEO)? Neem dan contact met ons op! We herschrijven je teksten zo dat ze klantvriendelijk, B1 én SEO zijn. Alle contentvliegen in één klap.